medjimurjepress@gmail.com

Rekonstrukcija i opremanje Županijske bolnice Čakovec za potrebe dnevne bolnice i dnevne kirurgije

Druga službena konferenciju za novinare vezanu uz provedbu projekta „Rekonstrukcija i opremanje Županijske bolnice Čakovec za potrebe dnevne bolnice i dnevne kirurgije“.

Cilj projekta „Rekonstrukcija i opremanje Županijske bolnice Čakovec za potrebe dnevne bolnice i dnevne kirurgije“ je rekonstruirati i opremiti prostor Županijske bolnice Čakovec kako bi se poboljšala učinkovitost i pristup dnevnoj bolnici te dnevnoj kirurgiji, a ciljnu skupinu projekta čine pacijenti DB i DK, ali i svi ostali pacijenti Županijske bolnice Čakovec.

Ukupna vrijednost projekta je 64.755.377,70 kn, od čega će se 50.000.000,00 kn financirati iz Europskog fonda za regionalni razvoj (85%) i Državnog proračuna (15%), a razlika u iznosu od 14.755.377,70 kn do ukupne vrijednosti projekta će se financirati iz proračuna Međimurske županije.

U sklopu ukupnog iznosa projekta, Županijska bolnica Čakovec će u naredne 3 godine rekonstruirati i dograditi objekt Paviljon 3, javnosti poznat kao „stara interna“ u koji će se smjestiti Odjel za fizikalnu terapiju, Centralna dnevna bolnica s kemoterapijom, Odjel za psihijatriju i Psihijatrijska dnevna bolnica te će rekonstruirati i obnoviti odjel Kirurgije I. Vrijednost ukupnih građevinskih radova procijenjena je na 32.095.306,31 kn.

Uz građevinske radove na rekonstrukciji i dogradnji objekta Paviljon 3 te rekonstrukciji odjela Kirurgije I, odjeli Županijske bolnice Čakovec će se opremiti visokokvalitetnom i suvremenom medicinskom opremom u ukupnom iznosu od 30.787.372,76 kn koja će biti u potpunosti prilagođena potrebama pacijenata.

S obzirom da se radi o projektu od vitalne važnosti za Županijsku bolnicu Čakovec, a koji omogućuje podizanje kvalitete pružene usluge svim našim korisnicima bilo bi nam velika čast da i Vi prisustvujete ovom velikom događaju.

Konferencija će se održati u srijedu 13. lipnja 2018. godine, u prostorijama ravnateljstva Županijske bolnice Čakovec 

(Lana Križarić)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*