medjimurjepress@gmail.com

„Samo preko njega mrtvog“ u CZK „Rudar“– ostalo još nekoliko ulaznica

U Centru za kulturu „Rudar“ Mursko Središće, u nedjelju 22. rujna 2019. godine Rene Bitorajac i Jan Kerekeš izvest će predstavu „Samo preko njega mrtvog“. Predstava će započeti u 18:00 sati. Organizator Grad Mursko Središće ovim putem obavještava da je ostalo još nekoliko ulaznica za predstavu te da će se ista održati samo u navedenom terminu – 18:00 sati. Ulaznice će se prodavati na blagajni Centra za kulturu „Rudar“:

– 20.09. (petak) od 16,00 do 19,00 sati

– 21.09. (subota) od 09,00 do 12,00 sati


Obzirom što je navedena predstava skuplja od prijašnjih predstava Kerekesh teatra, cijena ulaznice je 60,00 kuna, što je ekonomska cijena bez ikakve zarade.

‘Samo preko njega mrtvog’ humoristični je triler s natruhama crnog humora te elementima satire .Oni su obični ljudi iz susjedstva, čisti pred zakonom i svojim suprugama i to sve do dana kada igrom slučaja postaju braća po kriminalnom djelu. Oni, naime, nisu lopovi, ali kad im novac padne s neba, prilika, znatiželja, pohlepa i nepromišljenost pretvore ih u kriminalce. Na sreću, oni su potpuni amateri u kriminalu pa izazivanje sudbine ne mora uvijek završiti tragično već i komično.

Za vrijeme manifestacije „Advent u gradu Rudara“ u Centru za kulturu „Rudar“ održati će se besplatna dječja predstava Kerekesh teatra.

(GMS)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*