medjimurjepress@gmail.com

Službeno otvorenje odjela Kirurgije I. ŽB Čakovec

Za potrebe dnevne bolnice i dnevne kirurgije!

Otvorenje će se održati u četvrtak 05. travnja 2018. godine s početkom u 09:30 sati, u prostorima Biblioteke Županijske bolnice Čakovec, te će istome prisustvovati ravnatelj Županijske bolnice Čakovec Robert Grudić, dr.med. sa suradnicima, župan Međimurske županije Matija Posavec, mag.ing. sa suradnicima, te drugi uzvišeni gosti.

Cilj projekta „Rekonstrukcija i opremanje Županijske bolnice Čakovec za potrebe dnevne bolnice i dnevne kirurgije“ je rekonstruirati i opremiti prostor Županijske bolnice Čakovec kako bi se poboljšala učinkovitost i pristup dnevnoj bolnici te dnevnoj kirurgiji,  a ciljnu skupinu projekta čine pacijenti DB i DK, ali i svi ostali pacijenti Županijske bolnice Čakovec.

Projekt je financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj (85%), Državnog proračuna (15%) te iz proračuna Međimurske županije.

S obzirom da se radi o projektu od vitalne važnosti za Županijsku bolnicu Čakovec, a koji omogućuje podizanje kvalitete pružene usluge svim našim korisnicima bilo bi nam velika čast da i Vi prisustvujete ovom velikom događaju.

Za više informacija možete nas kontaktirati na telefonski broj: 099/ 393 – 2080 ili na e-mail adresu: pravna@bolnica-cakovec.hr.

(R.G.)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*