“Srećkova potraga za velikim moćima”

Projekt On the move Međimurske županije. sufinanciran iz programa Erasmus+: Sport,  posvećen je predškolcima u dobi od 4 do 7 godina. Odmaknuo je sa svojim aktivnostima i bilježi zapažene pomake u svim projektnim zadacima. Jedan od njih je izdavanje slikovnice na temu usko povezanu s projektom, na pet jezika – engleskom, hrvatskom, portugalskom, slovačkom i slovenskom.

Predmet projekta je tjelesna aktivnost djece i njihovih obitelji, uravnotežena prehrana i općenita promjena u zdravi, proaktivni životni stil svih sudionika u programu, a posredno dakako i jačanje svijesti javnosti o ovoj problematici.

Slikovnice naslova Srećkova potraga za velikim moćima je tematski i ilustrativno atraktivna djeci, roditeljima, odgojiteljima, učiteljima razredne nastave i bibliotekarima, a Međimurska županija će osigurati da bude dostupna u javnim ustanovama koje su svojim radom povezane s djecom spomenute dobi.

Predstavljanje slikovnice Srećkova potraga za velikim moćima u četvrtak, 18. svibnja 2017. od 11.30 sati u dječjem vrtiću „Stonoga“, M. Tita 45 u Novom Selu Rok.

(Aleksandra Ličanin)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*