medjimurjepress@gmail.com

Svečana objava poziva „Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima“

Svečana objava poziva „Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima“

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta pomoću Europskog socijalnog fonda  još  snažnije potiče obrazovanje za obrtnička zanimanja. Program „ Poticanje obrazovanja za vezane obrte temeljene na sustavu naukovanja FAZA II“ koji se temelji na dvije osnovne aktivnosti ; Stipendiranje učenika i Dodjela potpora gospodarskim subjektima za provedbu naukovanja.

Pozivamo vas stoga na svečanu objavu natječaja  „Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima“ koja će se održati u utorak, 10. rujna 2019. godine, u 12:00 sati u  Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ulica grada Vukovara 78, 10 000 Zagreb

Na svečanoj objavi natječaja novinarima će se obratiti ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat i ministra rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović.

 Dodjela potpora za očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta

Također, u cilju očuvanja i razvoja tradicijskih obrta koji se uglavnom obavljaju ručnim radom i baštine posebne zanatske vještine i umijeća oslanjajući se na tradicijsku kulturu Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta provodi program „ Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta“

Svečana dodjela potpora obrtnicima po ovom programu održat će se u utorak , 10. rujna 2019. godine, u 12:20 sati u  Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta.

(Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*