medjimurjepress@gmail.com

The Garden Bar & Kitchen u Starom gradu Zrinskih u Čakovcu

Garden otvara vrata svog dvorca u Čakovcu i predstavlja jedinstveno mjesto za craft pivo, pravu hranu, sjajnu glazbu i sretne ljude. Odličan koncept The Garden Bar & Kitchen još jedan dom našao je na prekrasnoj lokaciji u staroj jezgri grada i dvorcu Zrinski, a novo poglavlje za The Garden tim počinje ovog petka, 8. lipnja, od 21 sat.

The Garden Bar & Kitchen u Čakovcu je prije svega koncept prostor, riznica craft piva, ali i mjesto koje nudi iznimno ukusnu hranu, te je sve praćeno sjajnom glazbom.

Povijesno mjesto još je jedan veliki korak i povijesni događaj za The Garden tim koji ovoga puta na sjever Hrvatske donosi svoju prepoznatljivu priču, a čakovečki dvorac smješten u centru grada priključuje se Gardenovim jedinstvenim lokacijama diljem zemlje.

Čak četrnaest točionika nudit će craft piva izravno iz The Garden Brewery, koja je u dvije godine postojanja na kormilu hrvatske craft revolucije, a bit će spojena i gostujuća piva. The Garden Bar & Kitchen u Čakovcu bit će pravi gastronomski raj. Domaće povrće i sirevi, kao i meso lokalnih mesara te eko certificirani proizvodi osnova su jelovnika kojem je dana posebna pažnja, a sve je kreirano s ciljem da se hrana savršeno sljubljuje uz cijeli izbor craft piva. Neizostavni dodatak ukusnim zalogajima i craft pivu je glazba koja je sastavni dio svake Garden priče, a poseban sound system i redovito odlični selektori, osigurat će savršenu glazbenu pozadinu za svaku priliku. Večer otvorenja glazbeno će režirati Big Danny Kane, Nick & Pepi.

(mp)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*