medjimurjepress@gmail.com

Tradicionalna akcija “Katruže za Katruže”

Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“ u sklopu svojih aktivnosti i ove  godine tradicionalno  organizira akciju  „Katruže za Katružu“.

U Čakovcu  će se katruže prodavati  13. svibnja 2017. godine u vremenu od 9,00 – 11,00 sati  na terasi  Gradske kavane Čakovec.   Uz  aktiviste „Katruže“ akciji  će se tradicionalno  priključili   članovi Kulturno-umjetničkog društva „Mačkovec“ , učenici i djelatnici osnovnih škola u Pribislavcu, Šenkovcu, Strahonincu i  Maloj Subotici te  članice Udruge žena Stanetinec.

U Svetoj Mariji  aktivistice Katruže  prodavati će katruže  u srijedu 17. svibnja 2017. godine od 8,00 sati na tržnici Sveta Marija. 

U  srijedu 17. svibnja 2017. godine od 13,00 – 15,00 sati sati   ispred Društvenog doma u Pribislavcu  katruže će prodavati članice Udruge žena Magnolija Pribislavec.

subotu 20. svibnja  2017. godine akcija će se provoditi:

  • u Prelogu od 8,00 sati ispred Privredne banke  katruže će prodavati  članice udruge „Priločko srce,
  • u Murskom Središću od  8,00 – 10,00 sati ispred Robne kuće , a od 10,00 – 12,00  sati na šetnici katruže će prodavati članice Društva žena Mursko Središća
  • u Belici  će  akciju provoditi   članice Udruge žena Općine Belica   od  7,30 – 10,30  ispred  prodavaonice METSS-a – Robna kuća
  • u Nedelišću će katruže prodavati članice Udruge žena Nedelišće       u vremenu od  8,00 – 12,00 sati ispred Turističke zajednice Nedelišće 

Pozivamo   sve koji u svom vrtu ili dvorištu imaju  cvijet katruže da ga poklone, a one  koji katružama žele zamirisati svoj dom da ih kupe na štandovima   i na taj način pokažu svoju humanost i pomognu onima kojima je to najpotrebnije, bolesnima s područja Međimurske županije.

MEĐIMURSKA ZAKLADA SOLIDARNOSTI „KATRUŽA“

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*