Tradicionalni “Mesap Advent” i koncert “Božiću s ljubavlju”

U subotu i nedjelju, 8. i 9.prosinca 2018.godine, u prostorima Mesapa Nedelišće održat će se tradicionalni sajam „Mesap Advent“. Na sajmu će se božićnim poklonima, rukotvorinama, nakitom i suvenirima te drugim tradicionalnim proizvodima predstaviti veliki broj izlagača, a pravoj blagdanskoj atmosferi pridonijet će bogat i raznovrstan kulturno-umjetnički i zabavni program te široka ponuda jela i pića.

Sajam je, uz besplatan ulaz, oba dana otvoren od 10 do 18 sati. Svi ljudi dobre volje tijekom sajma svojim donacijama mogu pomoći djelovanje Međimurske zaklade solidarnosti „Katruža“, posebno na koncertu „Božiću s ljubavlju“ koji će se, u okviru sajma, održati u nedjelju, 9.prosinca od 15 sati. „Katruža“ zahvaljuje svim izvođačima koji će nastupiti na koncertu, a to su: Mirko Švenda Žiga, Marija Jambrošić, Nenad Kumrić Charlie, Josip Sanjković Mitrica, Damir Rodiger i Martina Jakšić Rodiger, Goran i Andrea Šafarić, Henrik Šimunković, Hrvoje i Srećko Krištofić, Gabrijela Hrženjak, Jerko Fabić i Mirjana Hudin. Za kraj pripremamo posebno iznenađenje. Prije, za vrijeme i poslije koncerta moći će se kupiti čestitke Međimurske zaklade solidarnosti „Katruža“

Unaprijed zahvaljujemo svim plemenitim ljudima koji će svojim dobrovoljnim prilogom tijekom sajma pomoći „Katruži“ koja će prikupljena sredstva iskoristiti za nabavu ljekova i pomagala te pokrivanju troškova liječenja potrebitima.

(mk)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*