Međimurje Press
Najave

U ČAKOVCU Terapeutkinja Kristina Gita Kavran organizira prvi autorski terapijsko-zabavni program!

Kristina Gita Kavran mnogima je poznata po stvaranju na području glazbe, slikarstva i pisanja, a iza nje je i dugogodišnje iskustvo u terapijskom radu s djecom i odraslima. Od nedavno s novim zvanjem – Master of science, dodjeljenom od strane Sveučilišta u Grazu (Karl-Franzens-Universität), u svom radu koristi znanstveno provjerene vještine, metode i tehnike, a naglasak stavlja na provođenje teorije u praksu.

Diplomirana životna i socijalna savjetnica svoje usluge pruža u vlastitoj akademiji “KaGita” osnovanoj s ciljem prenošenja i širenja znanja te pronalasku rješenja za svakog pojedinca u postizanju najboljih rezultata, bilo osobnih ili poslovnih ciljeva, otkrivanju novih talenata i poticanja na humano djelovanje.

Nastavno na provedene besplatne programe i radionice u prosincu prošle godine, za početak ove odlučila je predstaviti svoj prvi autorski program “Sretan svijet” koji će ujedno biti i zadnji besplatni, barem u skorije vrijeme. Predstavljanje programa održat će se u subotu, 28. siječnja, u čakovečkoj zgradi Scheier na adresi Ul. Matice hrvatske 2.

Terapijsko-odgojni i rehabilitacijski program “Sretan svijet” potiče razvoj samostalnog, odgovornog, kreativnog i sretnog djeteta. Program razvija vještine za lakše nošenje sa životnim izazovima, metode rada posebno prilagođene i usklađene uzrastu i potrebi djeteta.

Prvi termin će se održati za djecu od 4 do 8 godina s početkom u 9:00 i trajati će do 9:45 sati, dok će drugi termin biti za djecu od 9 do 15 godina s početkom u 11:00 do 12:00 sati. Program je osmišljen s ciljem poticanja rasta i razvoja te utjecanja na jačanje mentalnih sposobnosti, emocionalne inteligencije, socijalnih i emocionalnih vještina.

– Omogućite vašoj djeci da savladaju vještine donošenja dobrih odluka, zdravog nošenja sa stresom, psihičke otpornosti, kritičkog mišljenja. Važno je da podignu svijest o sebi, porade na samopoštovanju i samopouzdanju i još mnogo toga što je djeci i tinejdžerima bitno tijekom odrastanja i sazrijevanja – poručuje autorica Kristina Gita Kavran te dodaje: Dragi roditelji, budite svojoj djeci vjetar u leđa i omogućite im kvalitetnu izgradnju karaktera i vještina koje će ih pripremiti na samostalno, zdravo, odgovorno i kreativno nošenje s životom i životnim izazovima. Pružite im priliku da nauče živjeti zdrav život bez stresa te izraze svoju kreativnost u svakom aspektu života.

Prijave za radionice obavezne su pozivom na broj 099 5175 662. „Tajna uspjeha je iskočiti iz okvira teorija i zakoračiti u svijet akcije čineći ono što se nitko ne usudi.“

(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja