Međimurje Press
Najave

U srijedu 17. kolovoza, svi u CineStar kina za samo 19 kn!

CineStar i ovog ljeta nagrađuje svoje vjerne posjetitelje – pristupačna cijena ulaznica, dobra zabava i bijeg od gradskih vrućina razlozi su zbog kojih ovaj dan inače ruši rekorde posjećenosti!

Sva CineStar kina u Hrvatskoj i ovog će ljeta ugostiti tisuće obožavatelja filmova i kina jer je vrijeme za ultimativnu akciju – Dan za 19! Naime, svake godine CineStar svoje vjerne posjetitelje nagrađuje velikim popustom te će u srijedu 17.08. jedna ulaznica za film iznositi 19 kn. Mnogi od nas već će se vratiti s godišnjih odmora, stoga je ovo idealna prilika za izlazak, druženje s prijateljima i bijeg od gradskih vrućina u klimatizirane i ugodne dvorane CineStar kina.

Bitno je znati da cijena uključuje i filmove u posebnim formatima i dvoranama kao što su IMAX te eXtreme, kao i filmove u Kaptol Boutique Cinema. Također, moći ćete uživati u love box ili VIP sjedalima bez posebne nadoplate.

CineStar ovoga ljeta nudi odličan program, a po zaista odličnoj cijeni možete ( još jednom ) pogledati dugoočekivani nastavak na koji smo čekali 36 godina, „Top Gun: Maverick“, gdje najpoznatijeg filmskog pilota svih vremena utjelovljuje Tom Cruise. Film kojeg nikako ne smijete propustiti, za slučaj da ga do sada niste stigli pogledati, svakako je i biografska drama kralja rock´n´rolla, „Elvis“. Film je osvojio i kritiku i publiku, a ostvarenje je Baza Luhrmanna, s izvrsnim Austinom Butlerom u ulozi Elvisa. Na programu će biti i horor „Arthurovo prokletstvo“ kao i krimi akcija „Autocesta spasa“ s Juliette Binoche i Morganom Freemanom. Fanovi Marvela moći će uživati u velikom hitu „Thor: Ljubav i grom“, a najmlađi uzrasti u brojnim animiranim filmovima, među ostalim tu je hit film „DC Liga Super-ljubimaca“. Na programu je također i animirani film „Svjetlosni“ – nova priča studija Disney i Pixar o nastanku Buzza Svjetlosnog, svemirskog rendžera iz popularne franšize „Priča o igračkama”, te animirani film „Odvažna Iva i skriveno blago Maglograda“.

Hrvoje Ratkić

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja