Međimurje Press
Najave

U trajanju je upis na terapijsko-zabavni program “Sretan svijet” autorice Kristine Gite Kavran

Nastavno na velik odaziv tijekom provođenja programa “Sretan svijet” u siječnju, terapeutkinja Kristina Gita Kavran organizira novi ciklus radionica koji će trajati od ožujka do lipnja ove godine te će se provoditi svake subote u čakovečkoj zgradi Scheier, na adresi Ul. Matice hrvatske 2.

Terapijsko-odgojni i rehabilitacijski program “Sretan svijet” prije svega potiče razvoj samostalnog, odgovornog, kreativnog i sretnog djeteta. Razvija vještine za lakše nošenje sa životnim izazovima u godinama razvoja, te koristi metode rada posebno prilagođene i usklađene uzrastu i potrebi djeteta.

Program je osmišljen s ciljem utjecanja na jačanje mentalnih sposobnosti, emocionalne inteligencije, socijalnih i emocionalnih vještina, razvijanju i zadržavanju samopouzdanja tijekom odrastanja i sazrijevanja, te poticanju na aktivno djelovanje u zajednici. U programu se koriste glazbeni instrumenti, zvučne zdjele, didaktičke igračke i ostala pomagala koja se koriste i u individualnom radu.

O autorici programa

Kristina Gita Kavran mnogima je poznata po stvaranju na području glazbe, slikarstva i pisanja, a iza nje je i dugogodišnje iskustvo u terapijskom radu s djecom i odraslima. Od nedavno s novim zvanjem – Master of science, dodijeljenom od strane Sveučilišta u Grazu (Karl-Franzens-Universität), u svom radu koristi znanstveno provjerene vještine, metode i tehnike, a naglasak stavlja na provođenje teorije u praksu.

Diplomirana životna i socijalna savjetnica svoje usluge pruža u vlastitoj akademiji “KaGita” osnovanoj s ciljem prenošenja i širenja znanja te pronalasku rješenja za svakog pojedinca u postizanju najboljih rezultata, bilo osobnih ili poslovnih ciljeva, otkrivanju novih talenata i poticanja na humano djelovanje.

– Omogućite vašoj djeci da savladaju vještine donošenja dobrih odluka, zdravog nošenja sa stresom, psihičke otpornosti, kritičkog mišljenja. Bitno je da podignu svijesti o sebi, porade na samopoštovanju i samopouzdanju i još mnogo toga što djeci i tinejdžerima bitno tijekom odrastanja i sazrijevanja – poručuje Kristina te dodaje: Dragi roditelji, budite svojoj djeci vjetar u leđa i omogućite im kvalitetnu izgradnju karaktera i vještina koje će ih pripremiti na samostalno, zdravo, odgovorno i kreativno nošenje sa životom i životnim izazovima. Pružite im priliku da nauče živjeti zdrav život bez stresa te izraze svoju kreativnost u svakom aspektu života.

Prijave za radionice obavezne su pozivom na broj 099 5175 662.

(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja