Međimurje Press
Najave

Udobna ležaljka za novorođenče, umirujuća ljuljačka za bebu i zabavna dječja stolica – sve u jednom!

Na hrvatsko tržište stigla je velika ergonomska novost iz svijeta dječje opreme – Ergobaby Home kategorija stvorena da pojednostavi živote roditelja čineći svaki trenutak izvan zagrljaja roditelja za mališana što udobnijim i mekšim. Prvi proizvod unutar nove Ergobaby Home kategorije je Evolve ležaljka 3u1 koja dolazi s velikom novosti u kategoriji ležaljki – ima odvojivi umetak za novorođenče za udobnost i podršku od prvog dana!

Iako ležaljke nisu novi koncept i već postoje na tržištu, Ergobaby je uvidio priliku za još bolju podršku djeci i roditeljima u svakom trenutku – u zajedničkom zagrljaju i izvan njega. U razvoju Evolve ležaljke 3u1 držali su se svog obećanja i napravili promišljeno dizajnirani proizvod koji podržava mališane kroz svaku fazu odrastanja pružajući im maksimalnu udobnost i potporu.

Kroz 9 mjeseci beba osjeti toplinu i udobnost unutar majčine utrobe. Nakon rođenja, maleni se teško navikavaju na sve vanjske podražaje i još uvijek im je potrebna blizina, zagrljaji i umirujući otkucaji majčinog srca. Istovremeno, Ergobaby razumije kako zajednički zagrljaji nisu mogući u svakom trenutku jer se dolaskom bebe vaša i naša svakodnevica mijenja, ali tu i dalje ostaju potrebe poput tuširanja, spremanja ručka, čišćenja i sl. Roditelji djeci žele pružiti jednaku sigurnost i udobnost i kada djeca nisu u njihovim rukama i upravo je tu Ergobaby vidio priliku za proširenje kategorija kojima podržava roditelje i djecu od prvih zajedničkih trenutaka. Važnost nove Evolve ležaljke 3u1 i njezine uloge u pravilnom razvoju vaših najmlađih leži u činjenici da su u njezinom razvoju sudjelovali pedijatri čime je potvrđeno kako je Evolve ležaljka potpuno siguran i zdrav proizvod za kralježnicu djeteta. Također, korištenje Evolve ležaljke od najranije dobi vašeg mališana pomaže sprječavanju pojave sindroma zaležane glave, a najčešći razlog razvoja i pojave ovog sindroma je upravo mjesto na kojem beba leži i/ili spava.

Evolve ležaljka 3u1 raste s djetetom od rođenja do dječje dobi, odnosno od 2,5 kg do 13,2 kg. Zahvaljujući ergonomskom umetku za novorođenče koji je dizajniran u suradnji s pedijatrima, beba od prvog dana dobiva udobnost i potporu duž cijelog tijela, posebice za glavu, vrat i kukove. Maksimalnoj udobnosti, uz odvojivi umetak za novorođenče, doprinosi i kombinacija mekog, rastezljivog pletiva i prozračnog mrežastog panela u područjima u kojima je potreban veći protok zraka.

Kako beba raste, s njom raste i Evolve ležaljka: uklanja se umetak za novorođenče, a ležaljka se namješta u jednu od 3 moguće razine nagiba prilagođene raznim fazama razvoja djeteta. Srednja visina ležaljke omogućuje prirodno, opuštajuće ljuljanje, dok je najviši položaj savršen za malu djecu koja žele vidjeti sve što se oko njih događa. Ergobaby Evolve ležaljka koristi tehnologiju prirodnog ljuljanja, što znači da nisu potrebni utikači, baterije ili prekidači. Upravo zbog toga je izuzetno lagana, kompaktna i jednostavna te ju je moguće brzo i lako prenijeti iz jedne prostorije u drugu, a može vas pratiti i na svim zajedničkim avanturama!  Osim potrebne podrške u razvoju i svih ergonomskih značajki, Evolve ležaljka 3u1 prekrasnog je dizajna i modernih boja  te će se uklopiti u baš svaki dom.

Podrška roditeljima u srcu je Ergobaby poslovanja! Svojim proizvodima podržavaju obitelji u najljepšem razdoblju njihova života, a pri razvoju svih svojih proizvoda vode se ljubavlju i na prvo mjesto stavljaju sigurnost i ergonomiju. Svojim vrijednim radom i razvojem proizvoda postavljaju trendove u svijetu dječje opreme, a ovaj put su otišli korak dalje.

Tara Lukičić

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja