medjimurjepress@gmail.com

Važna subotnja događanja u našem kraju

SERIJAL ŠPORTKO

-Prvom od sedam Športko subota, ove subote 24. ožujka u 11 sati na terenima Teniskog kluba Franjo Punčec započinje sportski serijal Športko.

GODIŠNJA SKUPŠTINA

-DVD Čukovec, subota 24. veljače u 19 sati, u Društvenom domu Čukovec

DAN ZDRAVOG OSMIJEHA

-I ove će godine stomatolozi Međimurja, na inicijativu Hrvatskog  društva za dječju i preventivnu stomatologiju u organizaciji mr.sc. Tanje Rosić, dr.med.dent, te odgajateljice Gordane Šoltić Siladi,  predsjednice Društva ‘ Naša djeca’ Čakovec provesti akciju Dan zdravog osmijeha.  U istu su uključen djecu svih vrtića grada Čakovca i okolice, te djecu osnovnih i srednjih škola. Trg Republike u 10 sati.

DAN NARCISA

-Uz brojna mjesta u Međimurju, ovaj će se dan obilježiti i u Prelogu, na tržnici, u subotu, 24.03. u vremenu od 9-12 sati. Novac prikupljen prodajom cvijeća koristiti će se za rehabilitaciju oboljelih žena i ostalih članova klubova koji djeluju unutar Lige, kako bi povratak u normalan život uz bolest bio što uspješniji, a kvaliteta života sačuvana.

HUMANITARNA IZLOŽBA

FRANCISKE PONGRAC, članice Likovnog udruženja Čakovec – LUČ u subotu, 24. ožujka 2018. godine u 19,oo sati u dvorani Župe sv. Antuna Padovanskog Čakovec Jug, Trg sv. Antuna Padovanskog 1. izlaže svoje radove.

60 GODINA ČAKOVEČKE PEDIJATRIJE

-Dvorana Scheier u Čakovcu obilježavanje 60 godina rada Odjela za pedijatruju Županisjke bolnice Čakovec. Početak u 10 sati.

(t)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*