Međimurje Press
Najave

Za vikend dvije filmske poslastice za djecu i mlade!

Nažalost, još jednom moramo obavijestiti publiku da se zbog bolesti jednog od izvođača otkazuje show Improvgrupe.002. Za probranu međimursku glumačku ekipu naći će se novi prikladan termin. Time će ovaj tjedan biti osiromašen, međutim, ostaje filmski vikend koji donosi dva nova hita za djecu i mlade. U terminu od 17.00 sati tako će u subotu i nedjelju biti animirana komedija Zecko Koš i tajna Mrkog Hrčka. U 20.00 sati ulazimo u svijet čarobnjaštva oformljen u serijalu Harry Potter, a nastavljen serijalom Čudesne zvijeri, u kojoj se najnoviji nastavak bavi upravo legendarnim ravnateljem Hogwartsa.

23. i 24. travnja u 17.00 – ZECKO KOŠ I TAJNA MRKOG HRČKA

Smješten u svijet bujne fantazije, film prati avanture Zecka Koša, mladog neobičnog superjunaka kojeg je posvojio kralj Peter, poznati pustolov. U želji da se uklopi i osjeća voljenim unatoč svojoj različitosti, Zecko Koš je opsjednut avanturama bez obzira na svoju nespretnost. Kada najveći zločinac Kraljevstva – njegov vlastiti ujak – pobjegne iz zatvora i zaprijeti da će svrgnuti njegovog oca, Zecko Koš kreće u epsku utrku kako bi ga zaustavio. Njegova potraga za Hrčkom tame postaje prava avantura kroz koju Zecko postupno uči otvoriti se drugima i pomiriti se sa svojom različitošću, zahvaljujući prijateljima koje bismo svi voljeli imati – kornjači Abe i tvoru Meg.

https://www.youtube.com/watch?v=YB7ItyTGjDA

23. i 24. TRAVNJA U 20.00 – ČUDESNE ZVIJERI – DUMBLEDOREOVE TAJNE

Profesor Albus Dumbledore shvaća da veliki mračni čarobnjak Gellert Grindelwald želi preuzeti kontrolu nad čarobnjačkim svijetom. Kako ga ne može sam zaustaviti, pomaže mu Newt Scamander, koji predvodi neustrašivu ekipu čarobnjaka uz pomoć jednog “bezjaka”. Na nevjerojatnoj misiji susrest će se stare i nove čudesne zvijeri od kojih je dio na Grindelwaldovoj strani. Dumbledore međutim zbog velikog rizika i opasnosti neće dugo ostati po strani.

https://www.youtube.com/watch?v=xXJXeaOSoPs

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja