Nalaz krvi, droga i lijekovi, dovoljno da se danas u 20 sati provede pritvorskom nadzorniku

Vozač BMW-a iz Čakovca vozio pod utjecajem droge i lijekova

Policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom zbog izazivanja prometne nesreće

Povodom prometne nesreće koja se dogodila u četvrtak na autocesti A4 na naplatnoj postaji Sveta Helena, policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u nedjelju su dovršili kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjim hrvatskim državljaninom.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičenik upravljajući osobnim automobilom pod utjecajem droga i lijekova i krećući se brzinom većom od dopuštene koja je na tom dijelu prometnim znakom ograničena na 50 km/h, na način da nije smanjivao brzinu kretanja i zaustavio vozilo ispred naplatne postaje auto ceste, izazvao prometnu nesreću u kojoj su tri osobe, od kojih je jedno dijete, zadobile osobito teške tjelesne ozljede.

Protiv istoga je nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnesena kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ iz čl. 227. st.1. i st. 3. Kaznenog zakona RH, te je isti današnjeg dana u 20 sati predan pritvorskom nadzorniku.

Foto: Večernji.hr

Izvor:N1

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*