medjimurjepress@gmail.com

Neradni Uskrsni ponedjeljak za zaposlenike Kauflanda

Ove će godine za zaposlenike Kauflanda uz Uskrs i Uskrsni ponedjeljak biti neradni dan

Trgovački lanac Kaufland odlučio je zahvaliti svojim zaposlenicima na predanom radu i angažmanu: uz Uskrsnu nedjelju, zaposlenici ovog trgovačkog lanca moći će uživati i na Uskrsni ponedjeljak u još jednom slobodnom danu kako bi uskrsne blagdane mogli provesti u miru i krugu svojih bližnjih.ž

Kaufland se može pohvaliti i činjenicom da već 3. radni dan u mjesecu isplaćuje plaće zaposlenicima, a petodnevnim radnim tjednom pruža ravnotežu privatnog i poslovnog života. Elektroničkom evidencijom radnog vremena osiguravaju da je svaka odrađena minuta zaposleniku na nerukovodećem radnom mjestu plaćena.
Iz ovog trgovačkog lanca ističu kako su očuvali sigurnost radnih mjesta i financijskih benefita za zaposlenike i u ovim turbulentnim vremenima te su dodatno povećali primanja zaposlenika na nerukovodećim radnim mjestima u 2021. godini. Zaposlenike nagrađuju i rođendanskim poklonom, zdravim poklon paketima, poklonom za dijete, a na raspolaganju su im i sufinancirani sportski programi. Dio ovog velikog broja pogodnosti su i poklon paketi za roditelje, tj. za svako novorođeno dijete, fleksibilni radni aranžman prilikom povratka s rodiljinog ili roditeljskog dopusta te plaćeni dopust na prvi dan škole za roditelje prvašića.

Kontinuirana povećanja primanja zaposlenika te razne pogodnosti dokaz su da Kaufland kontinuirano ulaže u svoje zaposlenike.

Sabina Đaković

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*