Međimurje Press
Vijesti

Odrađeno pripremo ročište za optuženu Smiljanu Srnec

Na varaždinskom Županijskom sudu. Krešimir Golubić, odvjetnik Smiljane Srnec po izlasku sa suda kratko je rekao novinarima da obrana u cijelosti osporava optužnicu i dodao samo da je glavna rasprava zakazana za 15. listopada.

Glasnogovornik Županijskog suda u Varaždinu, sudac Igor Pavlic rekao je nakon pripremnog ročišta što se danas događalo.

‘Održano pripremno ročište na kojem su stranke izložile svoje dokazne prijedloge, državni odvjetnik je izložio optužnicu i iznio dokaze na kojima ju temelji. Optužena se očitovala o optužnici, nakon toga su stranke izložile dokaze koje namjeravaju iznijeti na raspravi. Sud je odredio termin početka glavne rasprave. Rasprava u ovom predmetu počinje 15. listopada ove godine, u 9 sati. Radi koncentracija raspravljanja određena su i daljnja ročišta: 17. , 18. i 21. listopada. 15 listopada će biti ispitana tri svjedoka, 17. dva svjedoka, a za 18. i 21. listopada su pozvani vještaci koji su u istrazi dali svoja mišljenja’, rekao je sudac Pavlic.

Dodao je i da se optužena Smiljana Srnec ne smatra krivom, kako se danas i očitovala te da još nije stavljen zahtjev za tajnost rasprave.

Smiljana Srnec optužena je da je 2000. godine ubila svoju sestru Jasminu Dominić.

(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja