medjimurjepress@gmail.com

Odrađeno pripremo ročište za optuženu Smiljanu Srnec

Na varaždinskom Županijskom sudu. Krešimir Golubić, odvjetnik Smiljane Srnec po izlasku sa suda kratko je rekao novinarima da obrana u cijelosti osporava optužnicu i dodao samo da je glavna rasprava zakazana za 15. listopada.

Glasnogovornik Županijskog suda u Varaždinu, sudac Igor Pavlic rekao je nakon pripremnog ročišta što se danas događalo.

‘Održano pripremno ročište na kojem su stranke izložile svoje dokazne prijedloge, državni odvjetnik je izložio optužnicu i iznio dokaze na kojima ju temelji. Optužena se očitovala o optužnici, nakon toga su stranke izložile dokaze koje namjeravaju iznijeti na raspravi. Sud je odredio termin početka glavne rasprave. Rasprava u ovom predmetu počinje 15. listopada ove godine, u 9 sati. Radi koncentracija raspravljanja određena su i daljnja ročišta: 17. , 18. i 21. listopada. 15 listopada će biti ispitana tri svjedoka, 17. dva svjedoka, a za 18. i 21. listopada su pozvani vještaci koji su u istrazi dali svoja mišljenja’, rekao je sudac Pavlic.

Dodao je i da se optužena Smiljana Srnec ne smatra krivom, kako se danas i očitovala te da još nije stavljen zahtjev za tajnost rasprave.

Smiljana Srnec optužena je da je 2000. godine ubila svoju sestru Jasminu Dominić.

(mp)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*