32-godišnjak podmetnuo požare u Maloj Subotici i Palovcu?

DOVOĐENJE U OPASNOST ŽIVOTA I IMOVINE OPĆEOPASNOM RADNJOM I SREDSTVOM / POŽARI

Noćas (29. kolovoza), tridesetak minuta nakon ponoći u Maloj Subotici, Glavnoj ulici izbio je požar na terasi ugostiteljskog objekta, vlasništvo 24-godišnjaka. U požaru je izgorjela plastična kanta za smeće, dok je djelomično nagorio plastični stol. Nešto kasnije, u Palovcu, Glavnoj ulici, izbio je požar na terasi ugostiteljskog objekta, vlasništvo privatnog poduzeća iz Čakovca. U ovom požaru izgorjele su plastične stolice i stolovi, suncobrani te cerada nadstrešnice terase.

Požar terase u Maloj Subotici vlasnik objekta sam je ugasio, dok su požar u Palovcu ugasili vatrogasci čakovečke javne postrojbe te dobrovoljnih društava Palovec i Mala Subotica.

Materijalna šteta za sada nije poznata, dok će se danas (29. kolovoza) obaviti očevid.

Policijski službenici Policijske postaje Čakovec obilaskom šireg mjesta događaja zatekli su 32-godišnja, kojeg su ga zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom i sredstvom, uhitili i priveli u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

POŽAR GRAĐEVINSKOG OBJEKTA

Jučer, 28. kolovoza oko 17 sati u Čakovcu, Zagrebačkoj ulici, u upravnoj zgradi trgovačkog društva iz Čakovca, došlo je do požara u prostoriji kuhinje kojom prilikom su djelomično izgorjeli razni električni aparati te kuhinjski elementi. Požar su ugasili vatrogasci čakovečke javne postrojbe. Očevidom u kojem je sudjelovao i inspektor za zaštitu od požara Policijske uprave međimurske, utvrđeno je da je požar izazvan kvarom elektromotora perilice suđa, dok materijalna šteta za sada nije poznata.

O ovom događaju dostavit će se izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

(rg)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*