57-godišnjak provalio u ribički dom u Svetoj Mariji

TEŠKA KRAĐA

Jučer, 23. kolovoza između 13 i 16 sati u Svetoj Mariji, Dravskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u ribički dom, odakle je ukrao razna alkoholna pića. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna.

Obilaskom šireg mjesta događaja policijski službenici Policijske postaje Prelog zatekli su 57-godišnjaka kako na biciklu prevozi ukradene predmete te su ga uhitili i priveli u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

DOPUNA INFORMACIJE ZA KRAĐU I POKUŠAJ TEŠKE KRAĐE

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 39-godišnjak s područja općine Nedelišće, počinio kaznena djela krađe i teške krađe u pokušaju.

Sumnja se da je u nedjelju, 20. kolovoza oko podneva u Macincu, Ulici Matije Gupca, ušao u nezaključanu kuću, vlasništvo 80-godišnjakinje te je u spavaćoj sobi iz novčanika ostavljenog u torbici ukrao 500 kuna.

Ujedno, istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičenog u ponedjeljak, 21. kolovoza oko 23 sata tijekom provale u spomenutu kuću, zatekla vlasnica. Uspio je pobjeći, dok tijekom provale ništa nije ukrao.

Protiv osumnjičenika podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

(r.g.)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*