medjimurjepress@gmail.com

57-godišnjak provalio u ribički dom u Svetoj Mariji

TEŠKA KRAĐA

Jučer, 23. kolovoza između 13 i 16 sati u Svetoj Mariji, Dravskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u ribički dom, odakle je ukrao razna alkoholna pića. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna.

Obilaskom šireg mjesta događaja policijski službenici Policijske postaje Prelog zatekli su 57-godišnjaka kako na biciklu prevozi ukradene predmete te su ga uhitili i priveli u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

DOPUNA INFORMACIJE ZA KRAĐU I POKUŠAJ TEŠKE KRAĐE

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 39-godišnjak s područja općine Nedelišće, počinio kaznena djela krađe i teške krađe u pokušaju.

Sumnja se da je u nedjelju, 20. kolovoza oko podneva u Macincu, Ulici Matije Gupca, ušao u nezaključanu kuću, vlasništvo 80-godišnjakinje te je u spavaćoj sobi iz novčanika ostavljenog u torbici ukrao 500 kuna.

Ujedno, istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičenog u ponedjeljak, 21. kolovoza oko 23 sata tijekom provale u spomenutu kuću, zatekla vlasnica. Uspio je pobjeći, dok tijekom provale ništa nije ukrao.

Protiv osumnjičenika podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

(r.g.)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*