medjimurjepress@gmail.com

Biciklom u automobil

Ponedjeljak, 25. veljače 2019. godine

KRAĐA

Krađa iz obiteljske kuće

Između 17. i 24. veljače u Železnoj Gori, nepoznati počinitelj je ušao u kuću te ukrao novac i razni nakit.

Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

PROMETNE NESREĆE

Prometna nesreća u ranim jutarnjim satima

Danas, 26. veljače oko 2,50 sati u Čakovcu na raskrižju Zrinsko-frankopanske, Neumannove ulice i Carinskog odvojka, vozač teretnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 50-godišnjak sa šireg područja općine Podturen, krećući se kolnikom Neumannove ulice, dolaskom do raskrižja sa Zrinsko-frankopanskom ulicom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, s automobilom je ušao u raskrižje, zadržavajući smjer kretanja. Udario je automobilom u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka, s kojim je, krećući se kolnikom Zrinsko-frankopanske ulice upravljao 19-godišnjak sa šireg područja općine Nedelišće.

Nakon prometne nesreće vozilom hitne pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezeni su vozač teretnog automobila te putnik iz osobnog automobila 51-godišnjak sa šireg područja općine Nedelišće, a naknadno je liječničku pomoć je zatražio i vozač osobnog automobila.

Njihove ozljede će se naknadno okvalificirati, nakon čega će se karakterizirati događaj.

Biciklom udarila u vozilo i pala

U ponedjeljak, 25. veljače oko 16.40 sati u Čakovcu, Mihovljanskoj ulici kod raskrižja sa Športskom ulicom (Mihovljan), vozačica bicikla 83-godišnjakinja s područja općine Pribislavec, krećući se nogostupom Mihovljanske ulice, gdje je dolaskom do Športske ulice u Mihovljanu obavljala uključivanje na kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza, a da se prethodno nije uvjerila da to može učiniti na siguran način, zbog čega je biciklom udarila u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka, s kojim je skretanje obavljala 55-godišnjakinja sa šireg područja grada Čakovca.

Uslijed udara prevrnuo se bicikl i vozačica je pala na kolnik.

Privatnim vozilom vozačica bicikla je prevezena u Županijsku bolnicu u Čakovcu, gdje će se ozljede naknadno okvalificirati.

NENAD RISEK

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*