medjimurjepress@gmail.com

Brzom reakcijom čakovečkih policajaca otkriven počinitelj razbojničke krađe

Jučer, 26. listopada 2020. godine oko 8 sati i 30 minuta u Čakovcu, trgovini mješovitom robom u Ulici Ivana Gorana Kovačića, počinjeno je kazneno djelo razbojničke krađe.

Kako bi spriječila nepoznatog mlađeg muškarca u krađi raznih artikala, 45-godišnja prodavačica pokušavala mu je oduzeti ukradeni artikl, ali ju je u tom trenutku počinitelj rukama odgurnuo, a potom se s ukradenim predmetima udaljio iz trgovine. Prodavačica u događaju nije ozlijeđena, dok će se visina materijalne štete utvrditi nakon zaprimanja odštetnog zahtjeva.

Ubrzo nakon zaprimljene dojave policijski službenici Policijske postaje Čakovec u krugu Županijske bolnice Čakovec, pronašli su dvojicu mlađih muškaraca od kojih je jedan prema opisu odgovarao počinitelju opisanog kaznenog djela te su ih priveli u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

Dovršenim istraživanjem osnovano se sumnja kako je 21-godišnjak s područja općine Pribislavec, počinio kazneno djelo razbojničke krađe.

Uz posebno izvješće, kao dopuna kaznenoj prijavi protiv nepoznatog počinitelja, uhićeni 21-godišnjak predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Foto: direktno.hr

Radovan Gačal

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*