Čak trideset stabala bagrema posjećeno i odvezeno iz Sivičke Dobrave

KRAĐA

Početkom ožujka u šumskom predjelu “Sivička Dobrava”, nedaleko Sivice, nepoznati počinitelji posjekli su i potom ukrali tridesetak stabala bagrema te time 54-godišnjeg vlasnika oštetili za više tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

INFORMACIJA

  • Na konferenciji za medije najavljena preventivna akcija “Moj prijatelj policajac i ja u prometu“ te predstavljeni projekti iz Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa 

Na redovnoj konferencije za medije PU međimurske u ponedjeljak, 6. ožujka policijska službenica Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa, Irena Branović najavila je predstojeće preventivne aktivnosti iz akcije “Moj prijatelj policajac i ja u prometu“. U drugom dijelu konferencije predstavila je projekte iz područja sigurnosti cestovnog prometa u Međimurskoj županiji za 2017. godinu, a koji bi se djelomično financirali sredstvima iz Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske za razdoblje od 2011. do 2020. godine (“Narodnim novinama“ br. 92/2016).

Više na poveznici, http://medjimurska.policija.hr/MainPu.aspx?id=255248.

  • Međimurski policajci sudjelovali na humanitarnoj utrci “HOLJEVKA” 

Da su policijski službenici i veliki humanitarci dokazali su ove nedjelje, 5. ožujka kada su na zagrebačkom Bundeku sudjelovanjem u 10-kilometarskoj utrci „Holjevka 2017.“. Kao i prethodnih godina utrku je organizirao Zagrebački atletski savez u suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova i Zakladom policijske solidarnosti. 

Više na poveznici, http://medjimurska.policija.hr/MainPu.aspx?id=255266.

(R.G.)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*