Međimurje Press
Policija

Čakovec – u obiteljskoj kući počinjeno razbojništvo!

RAZBOJNIŠTVO

U srijedu, 26. siječnja 2022. godine u Čakovcu, Ulici Ivana Gorana Kovačića u obiteljskoj kući nepoznati počinitelj izvršio je razbojništvo nad ženskom osobom starije životne dobi.

Naime, nepoznati počinitelj je na pragu obiteljske kuće od ženske osobe tražio vodu, nakon čega ga je pustila u kuću. Potom ju je rukama odgurnuo, uslijed čega je pala na pod. Nakon toga je ispremetao stvari po prostorijama i ukrao nekoliko stotina kuna, te se udaljio u nepoznatom smjeru.

Vozilom hitne pomoći ženska osoba je prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec gdje će se ozljede okvalificirati naknadno.

Kriminalistička istraživanja se nastavljaju.

NEOVLAŠTENO POSJEDOVANJE DROGE

Na graničnom prijelazu Goričan pronađena droga

Jučer, 26. siječnja 2022. godine oko 21,55 sati na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Goričan, na izlazu iz Republike Hrvatske osobnim vozilom zagrebačkih registarskih oznaka, graničnoj kontroli pristupio je 32-godišnjak s područja Zagrebačke županije.

Prilikom pregleda vozila u cilju sprječavanja krijumčarenja droga preko državne granice, 32-godišnjak je policijskim službenicima predao PVC vrećicu s biljnom materijom nalik na opojnu drogu marihuanu težine 21,5 grama. Preliminarnim testiranjem dobivena je pozitivna reakcija na prisutnost opojne droge.

Policijski službenici su drogu oduzeli, te će protiv njega podnijeti Optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

PROMETNA NESREĆA 

Prometna nesreća u Čakovcu

Jučer, 26. siječnja 2022. godine oko 6,55 sati u Čakovcu, Ulici Otokara Keršovanija dogodila se prometna nesreća u kojoj 58-godišnja vozačica osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka brzinu kretanja vozila nije prilagodila osobinama ceste (obilježen pješački prijelaz) i vidljivosti.

Zbog toga je na obilježenom pješačkom prijelazu vozilom udarila u 91-godišnjeg pješaka koji je prelazio kolnik. Nakon udara pješak je pao na kolnik.

Ozlijeđeni 91-godišnjak je vozilom hitne pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec te će se ozlijede okvalificirati naknadno.

Marina Soldat

 

 

                                                                                                           

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja