medjimurjepress@gmail.com

Dan policije proslavljen i u sportskom duhu

Policijska uprava međimurska u suradnji s Regionalnim klubom IPA Međimurje – Čakovec, Sindikatom policije Hrvatske i Nezavisnim sindikatom djelatnika MUP-a organizirala malonogometni turnir i turnir s malokalibarskim pištoljem

U sklopu proslave Dana policije Policijska uprava međimurska u suradnji s Regionalnim klubom IPA Međimurje – Čakovec, Sindikatom policije Hrvatske i Nezavisnim sindikatom djelatnika MUP-a organizirala je malonogometni turnir i turnir s malokalibarskim pištoljem.

Na malonogometnom turniru nastupale su ekipe Policijske postaje Mursko Središće, Policijske postaje Prelog, Policijske postaje Čakovec, Postaje prometne policije Čakovec, Interventne jedince policije i Policijske uprave međimurske. U završnicu turnira plasirale su se ekipe Postaje prometne policije Čakovec i Interventne jedince policije. Bolji, spretniji i sretniji bili su policajci iz prometne policije i zasluženo osvojili prvo mjesto.

U isto vrijeme odvijao se turnir u preciznom streljaštvu malokalibarskim pištoljem na 15 metara, u metu R50 gdje su nastupile ekipe Policijske postaje Mursko Središće, Policijske postaje Čakovec, Postaje prometne policije Čakovec, Interventne jedince policije i Policijske uprave međimurske. Treće mjesto osvojila je ekipa Interventne jedince policije,  drugo mjesto ekipa Policijske postaje Mursko Središće dok je odlično prvo mjesto pripalo ekipi Policijske uprave međimurske.

Pu međimurska

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*