Direktan sudar uz troje ozlijeđenih

Četvrtak, 18. listopada 2018. godine

KRAĐA

Krađa iz čamca

U noći s 17. na 18. listopada (sa srijede na četvrtak) u Prelogu, na akumulacijskom jezeru hidroelektrane „Dubrava“ nepoznati počinitelj je iz čamca ukrao ribičke štapove i pribor.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

PROMETNA NESREĆA-DOPUNA INFORMACIJE

Uzrokovao direktan sudar i teže ozlijedio tri osobe

U četvrtak, 18. listopada iz Županijske bolnice Čakovec zaprimljene su prijave ozljeda za sudionike prometne nesreće te su kod 60-godišnjakinje, 64 i 23-godišnjaka utvrđene teške tjelesne ozljede, dok je kod 24-godišnjaka utvrđena laka tjelesna ozljeda.

Podsjećamo da je u petak, 12. listopada oko 15.10 sati u Nedelišću, Grobljanskoj ulici, vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 24-godišnjak sa šireg područja općine Nedelišće, upravljajući prije stjecanja prava na samostalno upravljanje motornim vozilom te dok je u krvi imao prisutno 0,61 grama po kilogramu alkohola, krećući se kolnikom Grobljanske ulice brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste (zavoj, raskrižje) zbog čega je u kočenju vozilom prešao na lijevu stranu kolnika, gdje je vozilom udario u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera, upravljao 64-godišnjak sa šireg područja grada Čakovca.

Vozači te putnik iz prvog vozila 23-godišnjak sa šireg područja općine Nedelišće vozilom hitne pomoći i putnica iz drugog osobnog automobila 60-godišnjakinja sa šireg područja grada Čakovca s privatnim vozilom, prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec.

U vremenu od 15.30 do 16,45 sati zbog obavljanja očevida lokalna cesta bila je zatvorena za promet koji se odvijao obilazno.

Protiv 24-godišnjaka se podnosi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu nadležnom državnom odvjetniku.

(Nenad Risek)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*