Divljač na cestama

SUDAR VOZILA S  ŽIVOTINJOM NA CESTI 

U ponedjeljak, 11. prosinca, Policijska uprava međimurska u jutarnjim i večernjim satima, u blizini Orehovice i između Preloga i Svetog Križa, zabilježila je dva sudara vozila s životinjama koje su pretrčavale kolnik.

U cilju prevencije i sprječavanja ovakvih i sličnih događaja, policija poziva vozače da budu maksimalno oprezni na cesti, kao i da prilagode brzinu kretanja vozila stanju i uvjetima na cesti, te poštuju postavljenu prometnu signalizaciju koja upozorava vozače na pojavljivanje divljači na cesti. 

OBAVIJEST

„Mir i dobro 2017./2018.“

U ponedjeljak, 11. prosinca u sklopu redovne konferencije za medije Policijske uprave međimurske, voditelj Odsjeka za javni red, Nenad Plevnjak predstavio je aktivnosti operativne akcije „MIR I DOBRO 2017. / 2018. “.

Kao i proteklih godina, s ciljem povoljnog održavanja stanja javnog reda i mira, te opće sigurnosti građana povodom božićnih i novogodišnjih blagdana u razdoblju od 15. prosinca 2017. do 8. siječnja 2018. godine, Policijska uprava međimurska provodit će aktivnosti iz operativne akcije „MIR I DOBRO”.

Više na poveznici / linku http://medjimurska.policija.hr/MainPu.aspx?id=273027 .

(Nenad Risek)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*