Međimurje Press
Policija

Dobre vijesti Pu međimurske

Tijekom utorka, 2. veljače 2021. godine na području Policijske uprave međimurske nisu evidentirani značajniji sigurnosno interesantni događaji.

Što se tiče počinjenja najučestalijih kaznenih djela iz domene imovinskih delikata, krađa i teških krađa, u proteklih 24 sata takva kaznena djela nisu evidentirana. Također, nisu evidentirani prekršaji narušavanja javnog reda i mira.

Glede stanja sigurnosti u cestovnom prometu tijekom utorka, 2. veljače na području Policijske uprave međimurske evidentirane su dvije prometne nesreće.

Prva nesreća dogodila se oko 13 sati i 40 minuta u Čakovcu, na raskrižju ulica Rudolfa Steinera, Sajmišne i Republike Austrije. Ne poštujući prednost prolaska 60-godišnji vozač osobnog automobila, čakovečkih registarskih oznaka, ušao je vozilom u spomenuto raskrižje te se pritom sudario s teretnim automobilom, čakovečkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 43-godišnji vozač. U opisanoj nesreći lakše su ozlijeđeni 43-godišnji vozač i 41-godišnja putnica, oboje iz teretnog automobila. Vozilom hitne medicinske pomoći ozlijeđeni sudionici prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje im je pružena liječnička pomoć.

Druga nesreća dogodila se nešto kasnije, oko 16 sati i 10 minuta u Šenkovcu. Vozač osobnog automobila, rođen 1953. godine, čakovečkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 1,65 promila, obavljao je uključivanje u promet s kolnog ulaza obiteljske kuće na kolnik Ulice maršala Tita. Pritom nije propustio sva vozila koja se kreču tom prometnicom te je došlo do sudara s osobnim automobilom, čakovečkih registarskih oznaka, a kojim je pod utjecajem alkohola od 0,93 promila, upravljao 45-godišnji vozač. U ovoj nesreći na sreću nije bilo ozlijeđenih sudionika, dok je na vozilima nastala materijalna šteta.

Radovan Gačal

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja