medjimurjepress@gmail.com

Droga i digitalna vaga

NEOVLAŠTENA PROIZVODNJA I PROMET DROGAMA

U četvrtak, 19. siječnja u Nedelišću, Varaždinskoj ulici, temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu pretražene su prostorije obiteljske kuće kojima se koristi 19-godišnjak.

Prije početka pretrage mladić je dragovoljno predao 96,2 grama droge marihuana i digitalnu vagu.

Protiv 19-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „neovlaštena proizvodnja i promet drogama“, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

OBAVIJEST

Tijekom noći s 21. na 22. siječnja (subota/nedjelja) od 22 do 5 sati, policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec provodit će operativnu akciju „Alkohol“.

Akcija je usmjerena na suzbijanje prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili opojnih droga, prekoračenja dopuštene brzine kretanja u naseljenom mjestu i izvan naseljenog mjesta, suzbijanje grubog kršenja prometne discipline te ostalih prekršaja koji su u uzročno posljedičnoj vezi s nastankom prometnih nesreća, posebice s najtežim posljedicama.

Posebna pozornost posvetit će se sudionicima u prometu mlađe životne dobi, a koji su i najčešći počinitelji navedenih prometnih prekršaja.

(Danijela Turk)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*