Međimurje Press
Policija

Glasni zvuci Pribislavca!

Četvrtak, 23. srpnja 2020. godine

TEŠKA KRAĐA – DOPUNA INFORMACIJE

Maloljetnik osumnjičen za provalu u skladište kod srednje škole u Čakovcu

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja da je maloljetnik s područja Međimurske županije, počinio kazneno djelo teške krađe.

Naime, sumnja se da je u između 30. travnja i 4. svibnja ove godine u Čakovcu, Športskoj ulici, provalio u skladište kod srednje škole te potom ukrao dva bicikla.

Ukupna materijalna šteta procijenjena je na nekoliko tisuća kuna.

Prema osumnjičenom maloljetniku dostavit će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

NARUŠAVANJE JAVNOG REDA I MIRA

Pribislavec – 38-godišnjak narušavao javni red i mir reproduciranjem glasne glazbe putem zvučnika

Jučer, 23. srpnja 2020. godine oko 23 sata u Pribislavcu, Čakovečkoj ulici, javni red i mir narušavao je 38-godišnjak tako što je putem zvučnika s ugrađenim pojačalom, koji se nalazio u kući na kojoj su bili otvoreni prozori i vrata, reproducirao glasnu glazbu. Na opisani način remetio je mir i spokoj okolnih susjeda.

Policijski službenici Policijske postaje Čakovec od 38-godišnjaka oduzeli su zvučnik. Protiv okrivljenika zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda, podnijet će se optužni prijedlog Općinskom sudu u Čakovcu (Prekršajni odjel).

Radovan Gačal

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja