Hrvatska i regija bruje o stravi u Međimurju!

GODINAMA ZATVORENA U ZAMRZIVAČU OBITELJSKE KUĆE U PALOVCU

Jasmina Dominić, djevojka koja je nestala 2000. godine. Davne 2000. gubi joj se svaki trag, a još uvijek se vodi u evidenciji nestalih osoba.

Sumnja se da mrtvo tijelo u zamrzivaču pripada upravo njoj. To znači da je tamo ležala gotovo 19 godina, a da nitko ništa nije znao.

Jasmina je 2000. godine nestala u Zagrebu. Tada je imala 23 godine. Rođena je u međimurskom naselju Palovec, a studirala je u Zagrebu.

Uz mnoga nagađanja koja se pojavljuju, Pu međimurska i zamjenica državnog odvjetnika obavljaju očevid, dok je glasnogovornik policije potvrdio  pritvaranja dviju osoba radi obavijesnog razgovora.

POSLJEDNJA INFORMACIJA-UHIĆENJE SESTRE!

Kako saznajemo, u policiji su tijekom noći na razgovoru bile dvije osobe, a jedna osoba je nakon toga uhićena.Prema neslužbenim informacijama, riječ je o Jasmininoj sestri (45), koja je prethodno navodno i nazvala policiju kako bi prijavila pronalazak tijela zamotanog u celofan u zamrzivaču. Osim nje, na informativnom razgovoru u policiji bio je i njezin suprug Ivica Srnec.

Mrtvo tijelo prevezeno na patologiju Županijske bolnice u Čakovcu gdje će se obaviti obdukcija.policija još traži oružje kojim je najvjerojatnije počinjeno ubojstvo, za sada nam nisu htjeli reći, ali iz obiteljske kuće čulo se glasno štemanje, odnosno razbijanje zidova, što daje naslutiti da je oružje kojim je ubijena nesretna žena, možda sakriveno negdje u kući.

(mp)

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*