medjimurjepress@gmail.com

Informacije iz policije

Utorak, 20. veljače 2018. godine. 

NADOPUNA INFORMACIJE-PROMETNA NESREĆA

U srijedu, 14. veljače oko 16.40 sati na kolniku državne ceste između Brezja i Šenkovca, dogodila se je prometna nesreća u kojoj se vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 70-godišnjak sa područja općine Šenkovec, upravljajući pod utjecajem alkohola u količini od 1.30 grama po kilogramu, nije kretao obilježenom prometnom trakom koja se proteže uz desni rub kolnika. Zbog toga je zavoju s vozilom prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera gdje je prednjim vozila udario u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 69-godišnjak sa šireg područja općine Sveti Juraj na Bregu. Nakon udara osobni automobil kojim je upravljao 69-godišnjak odbačen je izvan kolnika u cestovni jarak, dok je osobni automobil kojim je upravljao 70-godišnjak u nastavku kretanja u zanošenju i rotiranju udario u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 41-godišnjak sa šireg područja općine Sveti Juraj na Bregu.

U vremenu od 16.50 do 18.35 sati državna cesta broj 227 na dijelu između Brezja i Šenkovca bila je zatvorena za promet, a koji se odvijao obilazno. Zaprimljenom bolničkom prijavom Županijske bolnice u Čakovcu utvrđeno je da su vozači, 70 i 69-godišnjaci teže ozlijeđeni.

Protiv 70-godišnjeg vozača podnijet će se kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu nadležnom državnom odvjetniku.

DOPUNA INFORMACIJE ZA TEŠKU KRAĐU 

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 19 i 22-godišnjaci s područja općine Pribislavec počinili kazneno djelo teške krađe.

Naime, između 1. prosinca 2017. i 11. veljače ove godine, u Pribislavcu, Ulici dr. Vinka Žganca, su provalili u spremište voćnjaka, gdje su ukrali razne pesticide, alat i druge predmete.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti posebno izvješće, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

DOPUNA INFORMACIJE ZA KRAĐU

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 32 i 36-godišnjaci sa šireg područja grada Čakovca počinili kazneno djelo krađe.

Naime, u noći s 15. na 16. veljače (sa četvrtka na petak) u Šandorovcu, Prvomajskoj ulici, su iz neograđenog dvorišta ukrali više vrsta drvenih paleta u vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijeti će se posebno izvješće, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

(Nenad Risek)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*