Međimurje Press
Policija

Informacije Policijske uprave međimurske za utorak, 18. travnja 2023. godine

U Palovcu provaljeno u prostorije nogometnog kluba

Slika /ILUSTRACIJE MUP NOVE 2021/policija natpis.JPG

Materijalna šteta procijenjena je na više stotina eura

U noći s ponedjeljka na utorak (17./18. travnja 2023.) u Palovcu, Športskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u prostorije lokalnog nogometnog kluba, odakle je ukrao raznu sportsku opremu i dr. inventar.

Materijalna šteta procijenjena je na više stotina eura.

Protiv počinitelja zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Dvojac osumnjičen za nanošenje teških tjelesnih ozljeda 43-godišnjaku

Slika /ILUSTRACIJE MUP NOVE 2021/Policija2.jpg

Osumnjičenici su na ulici prišli oštećenom te ga bez ikakvog povoda, najprije srušili na tlo, a potom rukama i nogama izudarali po glavi i tijelu

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 27-godišnjakom i 22-godišnjakom, obojica sa šireg područja grada Čakovca, utvrđeno je kako su počinili kazneno djelo teške tjelesne ozljede.

Naime, u nedjelju, 9. travnja ove godine oko 16 sati u Kuršancu, Varaždinskoj ulici, osumnjičenici su prišli 43-godišnjaku te ga bez ikakvog povoda, najprije srušili na tlo, a potom ga rukama i nogama izudarali po glavi i tijelu. Ozlijeđeni 43-godišnjak vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu, gdje je utvrđeno da je u događaju teško ozlijeđen.

Protiv osumnjičenog dvojca zbog počinjena kaznenog djela teške tjelesne ozljede, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Radovan Gačal

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja