Međimurje Press
Policija

Iz autopraonice u Čakovcu ukraden aparat za kovanice

Ponedjeljak, 2. ožujka 2020. godine

TEŠKA KRAĐA

Iz autopraonice u Čakovcu ukraden aparat za kovanice

Jučer, 3. veljače 2020. godine u kasnim večernjim satima u Čakovcu, Preloškoj ulici, na benzinskoj pumpi, vlasništvo privatnog poduzeća iz Čakovca, nepoznati počinitelj sa zida samoposlužne autopraonice demontirao je i potom ukrao aparat za kovanice.

Materijalna šteta utvrdit će se po zaprimanju odštetnog zahtjeva.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

POŽARI NA GRAĐEVINSKIM OBJEKTIMA

Utvrđen uzrok požara obiteljske kuće u Hodošanu

Jučer, 2. ožujka 2020. godine izvršen je očevid uz stručnu pomoć inspektora za zaštitu od požara i eksplozija Policijske uprave međimurske, kojom prilikom je utvrđeno da je uzrok požara tehnički kvar, konkretno neispravnost punjača u trenutku punjenja mobitela u spavaćoj sobi.

Kako smo već ranije izvijestili u požaru obiteljske kuće u Hodošanu, Ulici braće Radić, u potpunosti je izgorjela spavaća soba, dok su preostale prostorije u kući oštećene dimom.

Materijalna šteta prema procjeni 43-godišnjakinje vlasnice kuće, procjenjuje se na oko 100.000,00 kuna.

O događaju izvijestit će se nadležno državno odvjetništvo.

INFORMACIJE

  1. Natječaj za zanimanje policajac/policajka u 2020./2021. godini

Ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je natječaj za upis polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2020./2021. godini.

Planira se upis 750 polaznika/polaznica u program koji će započeti 14. rujna 2020., a polaznice/polaznici će se po završetku ovog programa primati u radni odnos u Ministarstvo unutarnjih poslova  (policijske uprave, odnosno ostale ustrojstvene jedinice Ravnateljstva policije), sukladno potrebama službe.

Više na poveznici.

  1. Policijski službenici PUM-e sudjelovali na humanitarnoj utrci

U nedjelju, 1. ožujka s početkom u 11 sati u organizaciji Zagrebačkog atletskog saveza i Zaklade policijske solidarnosti, održana je šesta humanitarna atletska utrka “Holjevka – utrka s pogledom na grad”.

Više od 700 trkača na dionicama od pet (jedan krug) i 10 kilometara (dva kruga), krenulo je sa zagrebačkog “Mosta slobode“, dok se u cilj utrčalo na popularnom “Bundeku“. Trasa dionice pružala se Avenijom Većeslava Holjevca i Ulicom Hrvatske bratske zajednice, a zbog uzdignutog dijela na samom Mostu slobode trkačima se pružao lijep pogled na Zagreb i Medvednicu.

Više na poveznici.

POLICIJSKI SLUŽBENIK

Glasnogovornik

Radovan Gačal

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja