Izazvao direktan sudar

Srijeda, 28. studenoga 2018. godine

TEŠKE KRAĐE – DOPUNE INFORMACIJA

Osumnjičeni za provale u kuće

1) Dovršenim kriminalističkim istraživanjima nad 32-godišnjakom s područja općine Orehovica sumnja se da je počinio Tešku krađu.

Naime, između 15. i 24. studenoga ove godine u Orehovici, Ulici Antuna Gustava Matoša, provalio je u kuću i garažu odakle je ukrao razni alat.

Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

Protiv 32-godišnjaka će se podnijeti posebno izvješće kao nadopuna prethodno dostavljene kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku.

2) Dovršenim kriminalističkim istraživanjima nad 37-godišnjakom sa šireg područja općine Mala Subotica sumnja se da je počinio Tešku Krađu.

Tako je 14. studenoga ove godine u jutarnjim satima u Selnici, Ulici Ograd, provalio u obiteljsku kuću odakle je ukrao ručni sat.

Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

Protiv 37-godišnjaka će se podnijeti posebno izvješće kao nadopuna prethodno dostavljene kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku.

TEŠKE KRAĐE

Provale u tvrtku i kuću

1) Tijekom noći s 27. na 28. studenoga u Nedelišću, Ulici Vladimira Nazora, nepoznati počinitelj je provalio u urede tvrtke odakle je ukrao mjerni alat.

Materijalna šteta procjenjuje se nekoliko tisuća kuna.

2) U srijedu, 28. studenoga u popodnevnim satima, u Čakovcu, Ulici Luje Bezeredija, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću odakle je ukrao novac i druge predmete.

Materijalna šteta procjenjuje se nekoliko desetaka tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja se podnose kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku.

PROMETNA NESREĆA

Izazvao direktan sudar

U srijedu, 28. studenoga u 21,50 sati u Belici, Ulici braće Radić vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 20-godišnjak sa šireg područja općine Donji Kraljevec, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i vidljivosti ceste. Zbog toga je u zavoju vozilom prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, gdje je udario u osobni automobil švicarskih nacionalnih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljala 26-godišnjakinja s područja općine Pribislavec.

Nakon udara osobni automobil švicarskih nacionalnih oznaka odbačen je izvan kolnika, gdje je udario u prometnu opremu ceste a potom u ukrasno drveće.

Vozilom hitne pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezeni su 20-godišnji vozač i putnici iz vozila švicarskih nacionalnih oznaka, 24-godišnjakinja i 40-godišnjak s područja općine Šenkovec, gdje su zadržani na liječenju, dok će se ozljede naknadno okvalificirati.

Zbog obavljanja očevida u vremenu od 22,20 sati do 24 sati dio kolnika Ulici braće Radić bio je zatvoren za sav promet te se odvijao obilaznim pravcima.

POŽAR NA GRAĐEVINSKOM OBJEKTU

Požar vikend kuće

U srijedu, 28. studenoga oko podneva u polju zvanom „Bajica“ u blizini naselja Goričan došlo je do požara na drvenoj vikend kući. U požaru je u potpunosti izgorjela vikend kuća te drvena građa koja se nalazila uskladištena pored vikend kuće.

Očevidom u kojem je sudjelovala i inspektorica za zaštitu od požara i eksplozija Policijske uprave međimurske utvrđeno je kako je požar izazvan poduzetom ljudskom radnjom.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, dok će se o događaju podnijeti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

INFORMACIJA

Interventni policajci održali obuku u Pukovniji Vojne policije

Između 13. i 23. studenoga, u Zagrebu za pripadnike Pukovnije Vojne policije instruktori Interventne jedinice policije Ministarstva unutarnjih poslova, održali su obuku rukovanjem višenamjenskom palicom „tonfom“.

Više na poveznici / linku http://www.medjimurska.policija.hr/MainPu.aspx?id=294167 

(Nenad Risek)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*