Međimurje Press
Policija

Izvješće policije za 5. svibnja

NESTANAK OSOBE

Policijska uprava međimurska zaprimila je obavijest da se u utorak, 4. svibnja 2021. godine oko 15,30 sati iz obiteljske kuće u Mihovljanu, s biciklom crvene boje u nepoznatom smjeru udaljio VID KOCIJAN, rođen 1947. godine.

U trenutku odlaska od kuće bio je odjeven crne hlače, ljetnu jaknu crno-krem boje, crne patike, dok je glavi imao crnu kapu šiltericu.

Srednje je tjelesne građe, visine oko 180 centimetara te nosi dioptrijske naočale.

Mole se svi građani ako imaju bilo kakva saznanja koja bi mogla pomoći da se Vid pronađe ili uoče osobu koja bi odgovarala njegovom opisu da odmah o tome obavijeste policiju pozivom na broj 192 ili da se jave u najbližu policijsku postaju.

Također, sve informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese nestali@nestali.hr.

IPAK SRETNA KRAJ POTRAGE ZA NESTALOM OSOBOM

Danas, 6. svibnja 2021. godine u 10,30 sati, policijski službenici na područjpRONAĐEN ANESTALA OSOBA, kRAĐE, u grada Čakovca pronašli su neozlijeđenog muškarca rođenog 1947. godine iz Mihovljana, koji se 4. svibnja ove godine udaljio od kuće u nepoznatom smjeru. O pronalasku odmah je izvještena obitelj.

Zahvaljujemo svim građanima kao i medijima, koji su na bilo koji način pomogli u traganju za nestalom osobom.

TEŠKA KRAĐA

Iz kuće ukradeno prijenosno računalo

Između 4. i 5. svibnja 2021. godine, u Novom Selu na Dravi, Ulici dr. Vladimira Bakarića, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću, odakle je ukrao prijenosno računalo s pripadajućom torbom.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

INFORMACIJA

U subotu, 8. travnja 2021. godine od 14 do 22 sata policijski službenici svih policijskih postaja na području Policijske uprave međimurske provest će aktivnosti iz operativne akcije “Četiri ubojice u prometu”.

Policijski službenici tijekom najavljene akcije posebnu pozornost posvetit će prekršajima iz tzv. grupacije “četiri glavne ubojice u prometu” (alkohol, brzina, sigurnosni pojas i mobitel). Tijekom akcije posebna pozornost obratit će se na ponavljače (recidiviste) teških prometnih prekršaja.

Promet će se nadzirati na većem broju lokacija diljem Međimurske županije, a u poduzimanje najavljenih aktivnosti uključit će se svi raspoloživi ljudski i tehnički potencijali (uređaji za utvrđivanje stupnja alkoholiziranosti, stacionarni i mobilni uređaji za mjerenje brzine, “presretači” i dr. tehnička sredstva).

DOPUNA INFORMACIJE – POŽAR NA PROMETNOM SREDSTVU

Frkanovec – utvrđen uzrok požara na vozilu

U srijedu, 5. svibnja 2021.godine u jutarnjim satima izvršen je očevid na osobnom automobilu koji je izgorio u požaru. Očevidom je utvrđeno da je uzrok požara kvar na električnim instalacijama.

Naime, u noći s 4. na 5. svibnja 2021.godine, u Frkanovcu, na ulici uz ogradu dvorišta kuće, izbio je požar na osobnom automobilu čakovečkih registarskih oznaka koje je u potpunosti izgorjelo.

POLICIJSKA SLUŽBENICA

ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU

Danijela Turk

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja