Međimurje Press
Policija

Izvješće Pu međimurke za 29. lipanj!

Požar velikih razmjera u Čakovcu  

U utorak, 29. lipnja oko 19 sati i 15 minuta u Čakovcu, Ulici dr. Ivana Novaka nastupio je požar na drvenim barakama vlasništvo tvrtke sa sjedištem u Čakovcu u kojem su u potpunosti izgorjele dvije veće i jedna manja baraka, a požar se proširio na drveni objekt obližnjih dviju tvrtki. Na mjesto događaja izašli su vatrogasci javne vatrogasne postrojbe grada Čakovca i dobrovoljna vatrogasna društva okolnih mjesta koji su požar uspješno lokalizirali brzim djelovanjem.

Poradi potreba nesmetanog prolaska vatrogasnih vozila i sigurnosti građana od 20 do 23,10 sati za sav promet bile su zatvorene ulice: dio Zrinsko-frankopanske i dr. Ivana Novaka, dok se promet nesmetano odvijao okolnim ulicama.

U gašenju požara troje vatrogasaca zatražilo je liječničku pomoć zbog respiratornih smetnji.  Obzirom da požar još tinja, očevid će se izvršiti kada se stvore okolnosti, odnosno potpuno ugasi požar. Mjesto događaja je osigurano po policijskim službenicima i vatrogascima te više nema opasnosti za građane ili imovinu. Ujedno molimo građane da se ne približavaju požarištu radi osobne sigurnosti odnosno da se hitnim službama osigura nesmetano djelovanje. 

TEŠKA KRAĐA

Provala u prostorije sportskog kluba 

U utorak, 29. lipnja oko 00,20 sati u Kotoribi, Ulici Nikole Zrinskog, nepoznati počinitelj je provalio u prostorije sportskog kluba te ukrao razna pića.Materijalna šteta će se procijeniti naknadno.Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je maloljetnik s područja Međimurske županije počinio tešku krađu te prema njemu slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

NESREĆA NA RADU

Teže ozlijeđen mladić

U utorak, 29. lipnja oko 7,20 sati u Donjoj Dubravi, Ulica Začretje, prilikom izvođenja zemljišnih radova na kanalizacijskom sustavu, 31-godišnji zaposlenik tvrtke neoprezno se približio iskopanom rovu te je izgubio ravnotežu i pao u rov dubine oko 130 cm. Ozlijeđeni radnik je vozilom hitne pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede te je zadržan na bolničkom liječenju.

O događaju je izviješten  inspektor zaštite na radu koji je izašao na mjesto događaja te će se podnijeti izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

 Nenad Risek

 

 

                                                                                                     

                                                                                               

                                                                                                            

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja