Međimurje Press
Policija

Izvješće Pu međimurske za ponedjeljak 27. studenog!

TEŠKA KRAĐA

Miklavec – iz trgovine ukradene cigarete 

U noći s 26. na 27. rujna 2021. godine u Miklavcu nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu odakle je ukrao razne cigarete.

Materijalna šteta utvrdit će se naknadno, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

KRAĐA/RAČUNALNA PRIJEVARA

Policijski službenici Policijske postaje Čakovec zaprimili su kaznenu prijavu 69-godišnjakinje kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj u petak, 24. rujna 2021. godine, na prostoru gradske tržnice, iskoristio njenu nepažnju te joj sa stola ukrao novčanik u kojem se nalazio novac, osobni dokumenti i bankovne kartice.

Potom je istoga dana pomoću jedne od ukradenih bankovnih kartica i pripadajućeg PIN-a s bankomata podigao više tisuća kuna.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

Protiv počinitelja kaznenih djela Računalne prijevare i Krađe podnijeti će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

DOPUNA KRAĐE

Trnovec – pronađeni počinitelji krađe  

Policijski službenici Policijske postaje Čakovec dovršili su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom i 20-godišnjakom s područja Općine Nedelišće zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo Krađa.

Naime, između 17. i 20. rujna 2021. godine u Trnovcu, iz skladišta ukrali su veću količinu električnog i baterijskog alata s pripadajućim koferima i priborom u vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna.

Prema osumnjičenima nadležnom državnom odvjetništvu podnijet će se posebno izvješće kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

INFORMACIJA 

Novo radno vrijeme Policijske uprave međimurske 

Obavještavamo građane da će radno vrijeme Policijske uprave međimurske od  petka, 1. listopada 2021. godine biti od 7.30 do 15.30 sati.
Napominjemo kako će se stranke na referadama upravnih poslova u sjedištu Policijske uprave međimurske u Čakovcu te u Policijskoj postaji Prelog, od petka 1. listopada primati od 7.30 do 15 sati, osim utorkom kada će se stranke primati od 9 do 16.30 sati.
U Policijskoj postaji Mursko Središće će se stranke na referadama upravnih poslova primati utorkom od 9 do 16,30 sati i četvrtkom od 7,30 do 15 sati.

Marina Soldat
 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja