Međimurje Press
Policija

Izvješće Pu međimurske za ponedjeljak

Ponedjeljak, 7. rujna 2020. godine

TEŠKA KRAĐA

Donji Vidovec – provala u obiteljsku kuću

Između 10. srpnja i 7. rujna 2020. godine u Donjem Vidovcu, Ulici Rade Končara, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću odakle je ukrao razni pribor za jelo, električnu grijalicu i kanistar s nekoliko litara benzina.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

OBAVIJEST

Otkazan ovogodišnji „Sajam sigurnosti i prevencije“

Obavještavamo građane da se obzirom na trenutnu procjenu epidemiološke situacije, uz praćenje i prihvaćanje preporuka Zavoda za javno zdravstvo i Nacionalnog stožera civilne zaštite, ovogodišnji „Sajam sigurnosti i prevencije“, koji je planiran za petak 18. rujna 2020. godine u organizaciji Policijske uprave međimurske uz potporu Vijeća za prevencijom Međimurske županije i Vijeća za prevenciju Grada Čakovca, otkazuje i neće se održati.

Za potrebe Sajma, Vijeće za prevenciju Međimurske županije i Vijeće za prevenciju Grada Čakovca, osigurali su razne preventivne materijale, koji će biti raspoređeni na korištenje kroz različite preventivne aktivnosti Policijske uprave međimurske, tijekom rujna i listopada ove godine. Predstojeće preventivne aktivnosti bit će najavljene putem internetskih stranica i redovnih dnevnih priopćenja za medije Policijske uprave međimurske, kao i njihova realizacija.

Ovom prilikom zahvaljujemo na ukazanom povjerenju svima koji su na bilo koji načina pomogli kako bi se ovogodišnji Sajam sigurnosti i prevencije, uspješno realizirao. Nadamo se, i budućoj uspješnoj suradnji na sljedećem Sajmu sigurnosti i prevencije.

Danijela Turk

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja