Međimurje Press
Policija

Izvještaj međimurske policije za četvrtak 11.11.2021.

PROMETNA NESREĆA

Nedelišće – oduzeo prednost prolaska

U četvrtak, 11. studenoga 2021. godine oko 21,22 sata u Nedelišću, na raskrižju Ulice maršala Tita i Trnavske ulice dogodila se prometna nesreća u kojoj 21-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, krećući se Trnavskom ulicom, dolaskom do ceste koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, s automobilom je ušao u raskrižje, a da nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom.

Zbog toga je vozilom udario u osobni automobil varaždinskih registarskih oznaka kojim je Ulicom maršala Tita upravljala 22-godišnjakinja. Od siline udara vozilo 21-godišnjaka je odbačeno udesno gdje je u zanošenju udarilo u stup javne rasvjete.

Ozlijeđeni 21-godišnjak i 40-godišnja putnica iz njegovog vozila su vozilom hitne pomoći prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec, dok je 22-godišnja vozačica naknadno zatražila liječničku pomoć u Županijskoj bolnici Čakovec. Težina ozljeda će se okvalificirati naknadno.

Na mjesto događaja izašli su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Čakovec i Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Nedelišća.

Cesta je u vremenu od 21,30 do 22,55 sati bila zatvorena za promet koji se odvijao obilaznim pravcima.

DOPUNA INFORMACIJE ZA TEŠKU KRAĐU I KRAĐU

Pronađeni počinitelji provale u automobile u Čakovcu i krađe mobitela iz vlaka

Policijski službenici Policijske postaje Čakovec dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom s područja Općine Kotoriba zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Teška krađa.

Naime, između 11. i 13. rujna 2021. godine u Čakovcu, u Ulici Travnik, na parkiralištima ispred stambenih zgrada provalio je u četiri osobna automobila, dok je u četiri automobila pokušao provaliti, u čemu nije uspio.  Pritom je iz provaljenih automobila ukrao razni alat, odjeću i sitni novac.

Dio ukradenih predmeta vraćen je vlasniku.

Nadalje, policijski službenici Policijske postaje Prelog dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakinjom s područja Općine Kotoriba zbog sumnje da je počinila kazneno djelo Krađa.

Utvrđeno je da je 9. kolovoza 2021. godine na vlaku koji prometuje na relaciji Čakovec-Kotoriba, iskoristila spavanje putnika te je ukrala mobilni telefon u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.

Ukradeni telefon vraćen je vlasniku.

Protiv počinitelja nadležnom državnom odvjetništvu podnijet će se posebna izvješća kao dopuna prethodno dostavljenih kaznenih prijava protiv nepoznatog počinitelja.

Marina Soldat  

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja