Jedno se vozilo prevrtalo, drugo nagorjelo

Utorak, 23. listopada 2018. godine

PROMETNA NESREĆA

Prevrtanje vozila

U utorak, 23. listopada oko 15 sati na državnoj cesti između Svetog Križa i Preloga, vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka 62-godišnjak s područja Varaždinske županije, upravljajući kada je u krvi imao prisutno 1,10 grama po kilogramu alkohola, brzinu kretanja nije prilagodio osobinama ceste, zbog čega je u zavoju, u zanošenju došlo do silaska vozila izvan kolnika, niz zemljanu cestovnu kosinu te prevrtanja na oranicu.

Vozaču je izdana naredba o određivanju mjere opreza privremenog oduzimanja vozačke dozvole te će se podnijeti obavijesti o počinjenim prekršajima.

POŽAR

Nagorjelo vozilo

U utorak, 23. listopada oko 1 sat u Orehovici, Cvjetnoj ulici, u dvorištu ispred kuće zapalio se osobni automobil. U požaru je djelomično izgorjelo vozilo, a ugasili su ga građani.

Izvršenim očevidom inspektora zaštite od požara Policijske uprave međimurske utvrđeno je da je uzrok požara poduzeta ljudska radnja.

Materijalna šteta procjenjuje se više tisuća kuna.

O događaju će se podnijeti izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

INFORMACIJA

Međimurski policajci sudjelovali na nogometnom turniru u Austriji

Proteklu subotu, 20. listopada na poziv međunarodnog policijskog udruženja IPA Verbindungsstelle policijski službenici Policijske uprave međimurske i članovi Regionalni klub IPA Međimurje predvođeni načelnikom Policijske uprave, Ivanom Sokačom sudjelovali su na tradicionalnom međunarodnom malonogometnom turniru u gradu Kitzbühelu, Republika Austrija.

Više na linku / poveznici http://medjimurska.policija.hr/MainPu.aspx?id=292120 .

(Nenad Risek)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*