medjimurjepress@gmail.com

Kamen koji je pogodio policijskog službenika u Sitnicama bacilo dijete

Ponedjeljak, 12. kolovoza 2019. godine.

TEŠKA KRAĐA

Provala u obiteljsku kuću

U noći s 11. na 12. kolovoza u Nedelišću, Ulici Martina Viljevca, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je ispremetao stvari i ukrao nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

KRAĐA

Ukraden nezaključan bicikl

Između 4. i 9. kolovoza, u Čakovcu, Ulici Janka Slogara, nepoznati počinitelj je iz otvorenih podrumskih prostorija stambene zgrade ukrao nezaključani bicikl, vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

DOPUNA INFORMACIJE

Policajci PU međimurske napadnuti prilikom intervencije u Sitnicama

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem, a vezano uz događaj o kojem smo ranije izvijestili, u subotu, 10. kolovoza, u Murskom Središću, Ulici Sitnice, gdje su policijski službenici Policijske uprave međimurske napadnuti prilikom intervencije, sumnja se da su 37-godišnjakinja i 18-godišnjak počinili kazneno djelo „napad na službenu osobu“ te je protiv njih podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „prijetnja“, protiv 53-godišnjaka podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je u ponedjeljak, 12. kolovoza predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske, dok mu je sudac istrage odredio zadržavanje u istražnom zatvoru.

Nadalje, zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (omalovažavanje i vrijeđanje policijskih službenika i narušavanje javnog reda i mira građana), protiv 31 i 22-godišnjaka podnijeti su optužni prijedlozi Općinskom sudu u Čakovcu (Prekršajni odjel).

Ujedno, kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je kamen koji je pogodio policijskog službenika bacilo dijete. Zbog počinjenja kaznenog djela „napad na službenu osobu“ za dijete podnijet će se opće posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu za mladež.

DANIJELA TURK

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*