Kaznena prijava za krađu plina

Četvrtak, 24. siječnja 2019. godine

KRAĐE

Kaznena prijava zbog krađe plina

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da je 57-godišnjak s područja grada Čakovca u vremenskom periodu od 2013. godine do mjeseca studenoga prošle godine koristio plin na način da je montirao svoje brojilo na plinski vod.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

Protiv 57-godišnjaka će se podnijeti kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Krađa, nadležnom državnom odvjetniku.

Prijavljena zbog krađe novčanika

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima nad 66-godišnjakinjom s područja grada Čakovca sumnja se da je počinila Krađu.

Tako je u petak, 4. siječnja ove godine u popodnevnim satima u Čakovcu, Franjevačkom trgu, u trgovini na prodajnom pultu ukrala novčanik u kojem se nalazio novac i razne kartice.

Materijalna šteta se procjenjuje na više stotina kuna.

Protiv 66-godišnjakinje će se podnijeti posebno izvješće kao nadopuna prethodno dostavljene kaznene prijave, nadležnom državnom odvjetniku.

INFORMACIJA

Provođenje akcije „Alkohol“

Mobilni tim Policijske uprave međimurske će tijekom noći s 26. na 27. siječnja od 23 do 5 sati provesti operativnu akciju „Alkohol”. Akcija će se provesti u svrhu smanjivanja rizika, odnosno suzbijanja prekršaja koji dovode do prometnih nesreća i najtežih stradavanja u prometu te povećanja stanja sigurnosti na cestama Međimurske županije.

NENAD RISEK

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*