Kazneno djelo teške tjelesne ozljede

DOPUNA INFORMACIJE ZA TEŠKU TJELESNU OZLJEDU I PROTUPRAVNU NAPLATU

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 27-godišnji muškarac s područja grada Preloga počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede. Ujedno, sumnja se da su 25-godišnji muškarac, također s područja grada Preloga i prvoosumnjičeni počinili kazneno djelo protupravne naplate.

Naime, u subotu, 5. studenoga desetak minuta nakon ponoći u Prelogu, Glavnoj ulici, na terasi kafića osumnjičenici su zbog novčanog dugovanja fizički nasrnuli na 20-godišnjeg mladića i pritom naplatili novčani dug (tražbinu). U nasrtaju 27-godišnji osumnjičenik teško ga je ozlijedio.

Protiv osumnjičenih podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

INFORMACIJA

  • Međimurski preventivci sudjelovali na II. nacionalnoj konferenciji o sigurnosti u lokalnoj zajednici 

U organizaciji Fakulteta za varnostne vede Univerze v Mariboru, Mestne občine Murska Sobota i Policijske uprave Murska Sobota, proteklog utorka (29. studenoga) u konferencijskoj dvorani Hotela Diana u Murskoj Soboti, održana je II. nacionalna konferencija o sigurnosti u lokalnoj zajednici na temu „Djelokrug policije u zajednici“.

Više na poveznici, http://medjimurska.policija.hr/MainPu.aspx?id=249502.

(rg)

 

 

 

 

 

 

  • Najava aktivnosti Mobilnog preventivnog centra policije tijekom prosinaca

 

Obavještavamo građane da će policijski službenici Policijske uprave međimurske korištenjem Mobilnog preventivnog centra policije tijekom prosinca provoditi preventivne aktivnosti u sljedećim terminima:

Više na poveznici, http://medjimurska.policija.hr/MainPu.aspx?id=249531.

(rg)

 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*