Međimurje Press
Policija

Klapa Cambi osvaja ovotjednu Top listu prodaje

Ovotjedni najviši novi ulaz ostvarila je klapa Cambi s novim albumom Daj da budem tvoj koji se našao na šestom mjestu liste. Album je izdan povodom 35. obljetnice glazbene karijere, a izdaje ga Scardona. Obljetnički album donosi ukupno 11 pjesama, od kojih su neke duet s Harijem Rončevićem Opet ću ti doć, nastao nakon njihove dugogodišnje suradnje, zatim Zemjo vikovna, slavonsko-dalmatinski spot Ljubav niti zaplela i najnovija božićna Ispo’ ure. 

Klapa Cambi, Daj da budem tvoj, Scardona

“Sa zadovoljstvom smo dočekali vijest da je odmah po puštanju u prodaju naš novi album ‘Daj da budem tvoj’ došao na listu Top listu prodavanih albuma. Nosač zvuka nastao je kroz 3 godine rada, a upravo je zadnji kvartal 2020. godine, unatoč svom epidemiološkim problemima, bio intenzivan i kreativan. Riješeni praktički svih obveza oko live nastupa, koncerata usredotočili smo svoju energiju na album. Gledajući na razdoblje stvaranje iza nas, s odmakom slušamo pjesme koje smo ranije snimili i zadovoljni smo. Stoga mirne duše i preporučujemo album”, poručuju iz klape Cambi.

Idući novi ulaz ostvario je Vladimir Kočiš Zec koji se našao na 13. mjestu s albumom Live at Lisinski, Pjevam i živim, a izdaje ga Croatia Records. 50 godina uspješne glazbene i umjetničke karijere te 70 godina života cijenjeni je glazbenik obilježio na spektakularnom koncertu u prepunoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, a 20 hitova sa sjajne koncertne večeri možete poslušati na dvostrukom CD izdanju.

Vladimir Kočiš Zec, Live at Lisinski, Pjevam i živim, Croatia Records

Posljednji novi ulaz ostvario je Vladan Živančević s albumom Vladan Živančević izvodi kompozicije Rajmonda Ruića – Crazy Sea koji se našao na 28. mjestu liste. Album izdaje Croatia RecordsRajmond Ruić, jedan od najvećih skladatelja zabavne i pop glazbe naših prostora, iza sebe ostavio je brojna djela koja se smatraju nekim od najvećih hitova naše diskografije. Neke od najvećih skladbi koje su došle iz njegovog pera obradio je u gitarističkoj verziji Vladan Živančević dajući im jednu novu dimenziju.

Vladan Živančević, Vladan Živančević izvodi kompozicije Rajmonda Ruića – Crazy Sea, Croatia Records

Kad je riječ o poretku prodaje stranih albuma, na prvom mjestu nalazi se Ariana Grande s albumom Positions, a na drugom mjestu njezin album Thank u, next. Albume na naše tržište donosi Universal Music Hrvatska. Treće mjesto je osvojio Pink Floyd i album Wish you were herea album nam donosi Dancing bear.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje i internetskih trgovina diskografskih kuća.

Novosti na domaćoj i stranoj listi prodaje, nove ulaze i pozicioniranja novih i starih izdanja te koji su se albumi vratili među najprodavanije, doznajte na poveznicama:

Top lista prodaje_domaća_1. tjedan
Top lista prodaje_strana_1. tjedan

HDU

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja