Međimurje Press
Policija

Kod “Galerije Sjever” pronađen novac!

U srijedu, 6. travnja 2022. godine u gradu Čakovcu, na području “Galerije Sjever” kod bankomata, savjesni i pošteni građanin pronašao je novac.

Pozivamo vlasnika koji je novac izgubio, da se javi u Nalazni ured, u sjedištu Policijske uprave međimurske, Čakovec, Jakova Gotovca 7.

INFORMACIJA

Poziv građanima: dostavite lokacije mjesta na kojima će policija testirati vozače na prisutnost alkohola i droge

U sklopu pojačanih aktivnosti ROADPOL-a, Policijska uprava međimurska će u razdoblju od 4. do 10. svibnja 2022. godine provoditi nadzor alkoholiziranosti vozača i testiranja vozača na opojne droge u cestovnom prometu. Ova akcija usklađena je s akcijama Europske unije za 2022. godinu, a provodi se na području svih policijskih uprava u Republici Hrvatskoj.

U subotu, 7. svibnja 2022. godine sve policijske postaje provest će pojačani 24-satni nadzor alkoholiziranosti vozača i testiranja vozača na opojne droge u cestovnom prometu.

Mjesta na kojima će se provoditi alkotestiranje vozača i testiranja vozača na prisutnost opojne droge mogu predložiti i građani pa ih pozivamo da od 11. do 21. travnja 2022. godine dostave svoje prijedloge na adresu elektroničke pošte medjimurska@policija.hr .

Marina Soldat

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja