Krađa nekoliko izvanbrodskih motora

TEŠKA KRAĐA 

Između 12. i 14. studenoga na izletištu Marina u blizini Preloga, nepoznati počinitelj u dvorištu vikend kuće provalio je u spremište odakle je ukrao nekoliko izvanbrodskih motora.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

DOPUNA INFORMACIJE ZA TEŠKU KRAĐU 

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 18-godišnjak s područja općine Pribislavec, 19-godišnjak s šireg područja općine Mala Subotica, te 51-godišnjak i 52-godišnjakinja s područja grada Mursko Središće počinili kazneno djelo teške krađe.

Naime, u srijedu, 25. listopada ove godine u jutarnjim satima u Merhatovcu,  provalili su u obiteljsku kuću gdje su ispremetali stvari i ukrali nakit vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Protiv osumnjičenika dostavit će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

OBAVIJEST 

  • Provedena prva preventivna akcija „The Honest Truth“

Proteklog petka, 10. studenoga u Čakovcu, u ugostiteljskom objektu Paladin policijske službenice Policijske uprave međimurske u sklopu Mjeseca borbe protiv ovisnosti provele su preventivnu akciju „The Honest Truth“, na temu „Alkohol i droga“.

Više na poveznici / linku http://stari.mup.hr/MainPu.aspx?id=271286 . 

  • Obilježena 20. godišnjica osnivanja Regionalni klub IPA Međimurje

Protekle subote, 11. studenoga u restoranu Stari Krov u Donjem Kraljevcu dvjestotinjak članova i prijatelja IPA-e, svečano su obilježili 20-tu godišnjica osnivanja Regionalni klub IPA Međimurje.

Više na poveznici / linku http://medjimurska.policija.hr/MainPu.aspx?id=271262 .

(Nenad Risek)

 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*