medjimurjepress@gmail.com

Krađa kombi vozila, provala u prostorije tvrtke

utorak, 29. listopada 2019. godine.

TEŠKA KRAĐA

Provala u prostorije tvrtke

Tijekom noći s 28. na 29. listopada u Čakovcu, Zrinsko-Frankopanskoj ulici, nepoznati počinitelj je provalio u prostorije tvrtke, gdje je ukrao kasu s novcem.

U događaju je pričinjena materijalna šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

KRAĐA

Ukradeno kombi vozilo

U srijedu, 30. listopada u noćnim satima, u Šenkovcu, Ulici maršala Tita, nepoznati počinitelj je ukrao kombi vozilo, bijele boje registarskih oznaka ČK 870 DP.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Policija intenzivno traga za počiniteljem, a građane molimo da ukoliko raspolažu s korisnim informacijama o tom događaju nazovu najbližu policijsku postaju odnosno broj 192 ili 112 odnosno upute elektroničku poštu na medjimurska@policija.hr .

INFORMACIJA

Provedene preventivne aktivnosti na području nadležnosti

Policijske postaje Čakovec

Policijski službenici su proveli preventivne aktivnosti iz akcija „Manje oružja manje tragedija“ i „Živim život bez nasilja“ s Mobilnim preventivnim centrom policije u utorak, 15. listopada, kontakt policajac PP Čakovec Miroslav Šafarić, policijska službenica za prevenciju PP Čakovec Melita Sokač i policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Službe policije Mišel Horvat od 9 do 10,30 sati u Romskom naselju u Pribislavcu te u ponedjeljak, 28. listopada od 9 do 11 sati u Romskom naselju Orehovica, policijski službenici Dean Pors, Margareta Martina Cvetković, Melita Sokač i Mišel Horvat. 

Više na poveznici

Nenad Risek

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*