Međimurje Press
Policija

Krađa nakita i novaca u Miklavcu

četvrtak, 19. rujna 2019. godine.

KRAĐA

U četvrtak, 19. rujna 2019. godine u jutarnjim satima u Miklavcu nepoznati počinitelj ušao je u otvorenu obiteljsku kuću odakle je ukrao razni nakit i novac.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

PREKRŠAJ U CESTOVNOM PROMETU

U četvrtak, 19. rujna 2019. godine poslije ponoći u Kotoribi, Ulici vrtno naselje, u nadzoru cestovnog prometa policijski službenici Policijske postaje Prelog zaustavili su osobni automobil, marke „BMW“, čakovečkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 21-godišnji vozač s područja općine Kotoriba.

Nadzorom prometa utvrđeno je da je počinio nekoliko prekršaja. Upravljao je vozilom pod utjecajem alkohola u količini od 1,80 grama po kilogramu, prije stjecanja prava na upravljanje vozilom „B“ kategorije, nije bio vezan sigurnosnim pojasom, upravljao je tehnički neispravnim vozilom te je u vozilu prevozio više osoba od dopuštenog.

Uz optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama doveden je na Općinski sud u Čakovcu, Prekršajni odjel. Nakon što je ispitan 21-godišnajku određeno je zadržavanje do 15 dana te je predan u zatvor, u Varaždinu.

DANIJELA TURK

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja