medjimurjepress@gmail.com

Krađe djelova i priključnog radnog stroja

Srijeda, 17. listopada 2018. godine

KRAĐE

Krađe dijelova i priključka radnog stroja

Između 1. kolovoza i 17. listopada u Palinovcu, iz dvorišta sa parkiranog radnog stroja nepoznati počinitelj ukrao je različite dijelove.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U noći s 16. na 17. listopada (s utorka na srijedu) u Domašincu, u šume zvanoj „Murščak“ nepoznati počinitelj je ukrao priključak radnog stroja.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja se podnose kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku.

PROMETNA NESREĆA

Prevrtanje vozila

U srijedu, 17. listopada oko 22 sata u Čakovcu na raskrižju Ulica Ivana Sokača i dr. Vlatka Mačeka, vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 23-godišnjak s područja općine Nedelišće, krećući se kolnikom Ulice Ivana Sokača, brzinu kretanja vozila nije prilagodio gustoći prometa (vozilo ispred), vidljivosti (noć) te osobinama ceste (raskrižje) tako da može pravovremeno zaustaviti vozilo ispred svake zapreke koju u konkretnim uvjetima može predvidjeti, zbog čega je u kočenju vozilom udario u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka sa kojim je ispred skretanje udesno na kolnik Ulice dr. Vlatka Mačeka obavljala 20-godišnjakinja sa šireg područja općine Sveti Juraj na Bregu.

Nakon udara drugi osobni automobil odbačen je prema naprijed, gdje je kotačima udario u cestovni rubni kamen nakon čega je došlo do prevrtanja vozila na krov izvan kolnika.

Oboje vozača vozilom hitne pomoći prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su kod vozačice okvalificirane lake tjelesne ozljede te je zadržana na liječenju, dok vozač nije zadobio nikakve ozljede.

Protiv 23-godišnjaka se podnosi obavijest o počinjenom prekršaju.

(nr)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*