Krivotvorenje isprava

Za četvrtak, 04. siječnja 2018. godine.

TEŠKE KRAĐE

1) U vremenskom razdoblju od 29. prosinca 2017. godine do 4. siječnja 2018. godine u Mihovljanu, ulici Svetog Mihovila, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je ukrao razni nakit i posuđe.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna te slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku u Čakovcu.

2) Dana 4. siječnja 2018. godine u prijepodnevnim satima u Držimurcu, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je ukrao novčanike sa novcima.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina kuna te slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku u Čakovcu.

KRIVOTVORENJE ISPRAVA

Dana 30. prosinca 2017. godine oko 18,50 sati u Savskoj Vesi, ulici Josipa Bajkovca, ophodnja Policijske postaje Čakovec uočila je vozilo “Daewoo Tico” virovitičkih registarskih oznaka, crvene boje, dok je provjerom utvrđeno da te registarske oznake pripadaju istom modelu vozila, ali zelene boje. Obzirom da je postojala sumnja na izvršenje kaznenog djela, ophodnja je pokušala zaustaviti vozilo, ali nepoznati vozač nije postupio po naredbi policijskih službenika da zaustavi vozilo izraženo pomoću svjetlosnih i zvučnih znakova sa policijskog vozila te se nastavilo kretati iz pravca Savske Vesi u pravcu Totovca, gdje se nakon potjere zaustavilo na poljskom putu, nakon čega su se tri nepoznate osobe iz vozila dale u bijeg u polje.

Policijski službenici koji su bili u potjeri sustigli su dvije muške osobe s područja Općine Nedelišće koji su bili putnici u vozilu, dok je nepoznati vozač pobjegao u polje te je naknadno pronađen.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima nad 20-godišnjakom sa šireg područja Općine Mala Subotica, sumnja se da je počinio kazneno djelo te protiv počinitelja slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

(Nenad Risek)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*